Myyntineuvottelija

Innolink etsii asiakasyritykselleen Seinäjoelle vakituiseen työsuhteeseen

MYYNTINEUVOTTELIJAA

Tehtävään etsitään yritysmyyntiin haluavaa positiivista ja aktiivista henkilöä, jolla on tuntemusta paikallisesta yrityskentästä. Toimenkuvassa hoidat itsenäisesti asiakaskontaktointia sekä yritystapaamisia esitellen työnantajan palvelutuotteita. Toimintasi tueksi saat toimivan organisaation ja ammattitaitoisen tiimin. Työpisteesi sijaitsee Seinäjoella. Palkkaus on takuukuukaudet per vuosi ja hyvä saavutettava provisiopalkkamalli. Tehtävään liittyen saat myyntikoulutuksen ja perehdytyksen yrityksen palvelutuotteisiin.

Edellytämme hakijoilta

kokemusta myynnistä
kohtuullista sidosryhmäverkostoa Etelä-Pohjanmaan alueella
hyvää matkavalmiutta toimistotyöaikana
hyvää nykyaikaisten toimisto-ohjelmistojen käyttötaitoa
oma auto (km-korvaukset)

Eduksi lasketaan

kokemus b-to-b myyntityöstä

Lähetä hakemuksesi tämän linkin takaa löytyvän lomakkeen kautta. Hakuaika loppuu heti sopivan henkilön löydettyä ja henkilöitä haastatellaan nopealla tahdilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Innolinkin Jouko Karjalainen gsm 0400 72 1717 ja Maiju Vierula gsm 050 570 8995.

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.