ICT-suunnittelupäällikkö

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin tietohallinto vastaa sairaanhoitopiirin ja kuuden terveyskeskuksen potilastietojärjestelmistä. Päätoimintayksikkö on Seinäjoella. Tietohallinnossa työskentelee noin 40 päätoimista viran- ja toimenhaltijaa. Potilastiedon hallinta on viime vuosien aikana siirtynyt lähes kokonaan sähköiseksi. Käynnissä on jatkuvasti erilaisia laajoja kehityshankkeita, jotka vaativat vahvaa tietoteknistä osaamista. 

ICT-SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖ

Innolink hakee vakituiseen toimeen ICT-SUUNNITTELUPÄÄLLIKKÖÄ  Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirille. Tehtävässä olet avainroolissa tietohallinnon yksikössä, jossa alaisuudessasi on noin kaksikymmentä IT-ammattilaista suunnittelu- ja projektipalvelut -tiimissä.

Vastaat osaltasi tehtävässä tietohallinnon strategian ja palvelujen kehittämisestä sekä budjetoinnista suunnittelupäällikön roolissa. Esimiehenäsi toimii tietohallintojohtaja. Tiimisi vastuulla on ICT-järjestelmien ja –teknologioiden suunnittelu- ja käyttöönottotehtävät sekä niihin liittyvien vaativien ongelmien ratkaisu yhteistyössä tietohallinnon ja muiden toimijoiden kanssa. Vastuullasi tulee olemaan lisäksi mm. tietoturvaryhmän toiminnan ohjaaminen. Toimit oman erityisalueesi asiantuntijana hankinnoissa ja kansallisissa hankkeissa.

Edellytämme

-soveltuva ylempi korkeakoulututkinto
-kokemusta esimiestehtävistä
-kokemusta tietojärjestelmähankkeiden ja -projektien läpiviennistä
-arkkitehtuuriteknologioiden perustuntemusta
-ICT alan työkokemusta vähintään 5 vuotta
-kirjallista ja suullista englanninkielentaitoa

Eduksi katsotaan

-kokemus terveydenhuollon tietojärjestelmistä ja toimintaympäristöstä sekä julkisista hankinnoista
-tietoturva- ja kyberturvallisuusosaaminen

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja sairaanhoitopiirin säännösten mukaisesti. Tointa täytettäessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Sairaanhoitopiiri on työpaikkana savuton.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Innolinkin Jouko Karjalainen gsm 0400 72 17 17.

Mikäli koet toimen omaksesi, lähetä ALLA OLEVAN LINKIN KAUTTA cv:si, josta selviää nimikkeen alta tehtävän sisältö sekä käyttämäsi teknologiat ja lyhyt hakemuksesi, josta selviää palkkatoiveesi 5.7.2019 mennessä.

https://innolink.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=3295

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.