Viestintä- ja markkinointisuunnittelija

Haemme Ilkan sisäiseen markkinointiyksikköön tuotteliasta ja idearikasta viestintä- ja markkinointisuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Tulet osaksi kasvavan konsernimme markkinoinnin tiimiä, joka rakentaa uudistuvaa valtakunnallista Ilkka-brändiä ja tekee markkinointiviestintää alueellisen yritysmyyntimme kasvun tukemiseksi.

Olet luova ideoija ja kirjoittaja, jolta syntyy sisältöjä ja kampanjaideoita monipuolisesti eri kanaviin niin perinteisissä kuin digitaalisissakin markkinointikanavissa. Sinulla on ymmärrystä strategialähtöisestä suunnittelusta ja vastaat sisältösuunnitelman sekä vuosikellon rakentamisesta ja koordinoinnista. Huolehdit myös sisältöjen alihankinnan koordinoinnista. Osallistut muun tiimin kanssa B2B-markkinoinnin ja -kampanjoiden suunnitteluun ja ohjaat markkinointiprojektien edistymistä.

Odotamme sinulta:

  • vahvaa kirjallista suomen kielen taitoa sekä kykyä tuottaa idearikkaita tekstejä mm. somepäivityksiin, verkkosivuille, pitkiin artikkeleihin ja mainosteksteihin
  • osaamista ja kokemusta inbound-markkinoinnista
  • organisointitaitoja ja kokemusta projektijohtamisesta
  • heittäytymiskykyä sekä loistavaa asennetta tarttua asioihin ja edistää niitä.

Arvostamme myös:

  • kokemusta HubSpotista ja WordPressistä
  • ymmärrystä hakukone- ja somemarkkinoinnista
  • ymmärrystä asiakaskokemuksen kehittämisestä
  • kokemusta B2B-markkinointiviestinnästä.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävänkuvan, jossa pääset haastamaan itsesi ja kasvamaan mielenkiintoisten brändien parissa. Autamme sinua kehittymään ja kasvamaan tulevassa roolissasi. Tulet mukaan vauhdikkaasti muuttuvaan ja kasvavaan taloon, jossa panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja osaamiseen mm. koulutuksilla, kattavilla työterveyspalveluilla, liikuntaeduilla sekä yhteisellä bonusjärjestelmällä.

Tulet osaksi kompaktia markkinoinnin huippuammattilaisten tiimiämme. Teemme töitä välillä myös kovan paineen alla, joten olemme oppineet toimimaan ketterästi. Silti, kaiken kiireenkin keskellä, huumori on iso osa arkeamme ja pidämme huolen siitä, että töissä on hauskaa. Tiimillämme on tapana juhlia yhdessä onnistumisia ja pidämme myös yhteisiä after work -tapahtumia. Sen lisäksi, että teemme töitä sujuvasti etänä, tarjoamme sinulle työpisteen ensisijaisesti Seinäjoella.

Kiinnostuitko? Jätä työhakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 28.8.2022. Haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan päättymistä ja valinta tehdään sopivan hakijan löydyttyä eli toimi nopeasti. Työt alkavat perehdytysjaksolla sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Henna Kiikka (p. 050 502 2977 ja henna.kiikka@ilkka.com).

P.S. Haluatko nähdä millaisten tyyppien kanssa työtä olisi tarkoitus tehdä? Tervetuloa juttelemaan perjantaina 19.8. klo 13.30 – 14 markkinoinnin tiimin vapaamuotoiseen etäkahvitteluun, lisätietoa löydät Ilkan sometileiltä.

 

INFORMAATIO YHDISTÄÄ

Informaatio yhdistää Ilkan asiakkaita, lukijoita ja liiketoimintoja. Ilkka on sateenvarjobrändi konsernin markkinoinnin, tiedon ja teknologian yrityksille. Media- ja markkinointipalvelujen liiketoiminta-alueella konserniyhtiöistä toimivat I-Mediat Oy sekä sen tytäryhtiöt Myynninmaailma Oy, Digimoguli Oy, Differo Oy, somessa.com Oy Ab ja MySome Oy. Sanomalehti Ilkka-Pohjalaisen lisäksi I-Mediat Oy julkaisee kahta kaupunkilehteä ja viittä paikallislehteä. Konsernin painopalveluyhtiö I-print Oy:n liiketoiminta koostuu arkki- ja erikoispainamisen palveluista. Liana Technologies Oy tytäryhtiöineen tuottaa markkinoinnin ja viestinnän teknologiapalveluita. Konsernin palveluista vastaa noin 500 median, markkinoinnin ja teknologian taitajaa. Ilkka-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 49,7 M€.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.