Web-kehittäjä

Haluatko työskennellä ketterässä ydintiimissä Ilkka-Yhtymän verkkopalveluiden parissa? Etsimme I-Mediat Oy:n Digituotanto-tiimiin

Web Developeria / Web-kehittäjää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Sinun ei tarvitse olla valmis moniosaaja, mutta haluat kasvaa huippudevaajaksi. Voit olla hiljattain valmistunut korkeakouluopiskelija tai Sinulla voi olla muutama vuosi työkokemusta alalta.

Arvostamme frontend-kehittämistaustaa ja kykyä muuttaa graafinen visio joka laitteessa tiukasti toimivaksi koodiksi.

Luemme eduksesi, jos Sinulla on HTML:n ja CSS:n lisäksi kokemusta joistakin seuraavista tekniikoista tai ohjelmointikielistä:
– JavaScript, PHP, XML, SQL
– Versionhallinnan perusteet
– Responsiivisten saittien perusteet
– Graafiset työkalut (Photoshop)
– Debuggauksen perusteet

Teknologiaosaamisen lisäksi etsimme ennen kaikkea oikeaa asennetta; viihdyt meillä, jos olet oma-aloitteinen ongelmanratkaisija ja toimit yhtä hyvin osana tiimiä kuin itseohjautuvastikin.

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän mediatalon digituotanto-tiimissä, mukavat työkaverit ja konsernin tarjoamat edut.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 18.11.2018. Liitä hakemukseen myös CV ja mahdollinen portfoliosi.

Lisätietoja antaa Digituotannon kehityspäällikkö Jussi Jokipii, puh. 050 369 2068 / jussi.jokipii(at)i-mediat.fi

Jätä hakemus

 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.