Tapahtumatuottaja

I-Mediat hakee idearikasta B2B-tapahtumien tuottajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tapahtumatuottajana vastaat yritysasiakkaille suunnatuista tapahtumistamme aina ideoinnista organisointiin saakka. Osallistut tapahtumiin liittyvän markkinoinnin suunnitteluun ja toteuttamiseen yhdessä muun markkinointitiimin kanssa.

Tapahtumat ovat tärkeä osa markkinointiamme ja merkittävä kanava asiakkaidemme kohtaamiselle. Olemme aktiivisessa roolissa alueen tapahtumissa ja järjestämme tapahtumia yksin sekä yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Toivommekin saavamme joukkoomme hyvän tyypin, joka ymmärtää tapahtumien merkityksen osana markkinointia.

Odotamme sinulta

  • osaamista ja kokemusta yritystapahtumien ideoinnista ja organisoinnista livenä ja online
  • suhteiden luomista ja ylläpitoa kumppaneihin sekä sisäisiin ja ulkoisiin verkostoihin, ja uskallusta tarttua mikkiin ja toimia myös itse tapahtumissa juontajana
  • hyviä projektinhallintataitoja: olet aktiivinen, ratkaisukeskeinen ja kyvykäs toimimaan ripeästi myös paineen alla sekä pidät kaikki projektin jäsenet tietoisena siitä missä mennään
  • markkinointi- ja viestintäosaamista: osaat ideoida tapahtumalle sopivia markkinointitoimenpiteitä ja vastaat tapahtuman viestinnästä tuottaen mukaansatempaavaa tekstiä.

Arvostamme myös

  • ymmärrystä b2b-asiakaskokemuksen kehittämisestä tapahtumien avulla
  • kokemusta digitaalisista tapahtuma-alustoista
  • tapahtumiin liittyvää teknologia-/laiteosaamista, ymmärrät millaista kalustoa esim. online-tapahtuman järjestäminen vaatii
  • osaamista Adoben ohjelmistoista (mm. Photoshop, InDesign, Premier, After Effects)
  • digimarkkinointiosaamista ja aktiivisuutta somessa.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan tehtävänkuvan, jossa pääset haastamaan itsesi ja vastaamaan tapahtumista mielenkiintoisten brändien ja yhteistyökumppaneiden parissa. Rooli on uusi, ja autamme sinua kehittymään ja kasvamaan siinä. Tulet mukaan vauhdikkaasti muuttuvaan ja kasvavaan taloon, jossa panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja osaamiseen mm. koulutuksilla, kattavilla työterveyspalveluilla ja liikuntaeduilla sekä yhteisellä bonusjärjestelmällä.

Tulet osaksi kompaktia markkinoinnin tiimiämme. Tiimimme koostuu huippuammattilaisista, ja teemme töitä välillä myös kovan paineen alla, joten olemme oppineet toimimaan ketterästi. Silti, kaiken kiireenkin keskellä, huumori on osa arkeamme ja pidämme huolen siitä, että töissä on hauskaa. Tiimillämme on tapana juhlia yhdessä onnistumisia ja pidämme myös yhteisiä after work -tapahtumia. Sen lisäksi, että teemme töitä sujuvasti etänä, tarjoamme sinulle työpisteen ensisijaisesti joko Seinäjoelta tai Vaasasta.

Kiinnostuitko? Jätä työhakemuksesi palkkatoiveineen sivuillamme viimeistään 23.1.2022. Haastattelut aloitetaan jo ennen hakuajan päättymistä ja valinta tehdään sopivan hakijan löydyttyä eli toimi nopeasti. Työt alkavat perehdytysjaksolla sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Henna Kiikka (p. 050 502 2977 tai henna.kiikka@i-mediat.fi). Tutustu I-Medioihin osoitteessa i-mediat.fi.

P.S. Haluatko nähdä millaisten tyyppien kanssa työtä olisi tarkoitus tehdä? Tervetuloa juttelemaan perjantaina 7.1. klo 13.30 – 14 markkinoinnin tiimin vapaamuotoiseen etäkahvitteluun, lisätietoa löydät I-Medioiden sometileiltä.

INFORMAATIO YHDISTÄÄ

I-Mediat on rohkeasti uudistuva media- ja markkinointipalveluita tarjoava yritys. Luomme uusia mahdollisuuksia alueemme yritysten ja asukkaiden menestykselle. Olemme osa Ilkka-Yhtymä-konsernia, jonka emoyhtiönä toimii pörssinoteerattu Ilkka-Yhtymä Oyj. Konsernissa on henkilökuntaa noin 500 ja konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 45,9 M€.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.