Palkanlaskija

Haemme PALKANLASKIJAA vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoelle

Humana tarjoaa yksilöllisiä sosiaalipalveluita valtakunnallisesti lastensuojelun, avohuollon ja asumispalveluiden liiketoiminta-alueilla. Meitä on Suomessa jo yli 2700 ja esihenkilöitä noin 250. Työntekijämme tukevat päivittäin yli 4 200 suomalaista erilaisissa elämäntilanteissa. Asiakaskunnastamme löytyy lapsia, nuoria, perheitä, aikuisia ja ikäihmisiä. Visiomme mukaisesti uskomme, että jokaisella on oikeus hyvään elämään – ja sen eteen työskentelemme joka päivä. Yrityksen kasvaessa haemme joukkoomme uutta palkanlaskijaa!

Tällä hetkellä palkkahallintotiimissämme on 3 palkanlaskijaa, 3 palkka-asiantuntijaa sekä tiimin esihenkilö. Palkkahallintotiimi on osa HR-tiimiä, joka tekee tiivisti yhteistyötä HR:n ja talouden kanssa. Lähtökohta työhömme on asenne tehdä kaikkemme haasteellisimpienkin tilanteiden ratkaisemiseksi. Mikäli jaat saman asenteen, ja haluat kehittyä haastavien tehtävien kautta työyhteisössä, jossa toisista välittäminen on perusarvo, saatat olla yksi meistä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää olemassa olevaa osaamistasi ja kehittyä edelleen. Pääset työskentelemään innostuneessa työyhteisössä, jossa mikään haaste ei ole liian suuri löytääksemme siihen ratkaisun. Esimiehen tuki, hyvä tiimihenki sekä viihtyisä työympäristö tulevat kaupan päälle. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme. Haluamme olla hyvä paikka työskennellä.

Mikä sinua odottaa?

Työssäsi osallistut palkanlaskennan päivittäisiin rutiineihin ja työ painottuu palkanlaskenta-aikataulujen mukaisesti. Tehtäviisi kuuluu muun muassa:

  • tunti- ja kuukausipalkkojen laskenta
  • viranomaisilmoitukset ja -tilitykset
  • esihenkilöiden ohjeistaminen palkkoihin liittyvissä asioissa

Rakennamme kehittyvän toimialan tulevaisuutta yhdessä osaavien ja työhönsä intohimolla suhtautuvien kollegoiden kanssa. Työskentelymme perustana tukipalvelutiimeissä on palvella, auttaa ja tukea äärimmäisen arvokasta asiakastyötä tekeviä työkavereitamme ja mahdollistaa näin osaltamme laadukkaat ja vaikuttavat palvelut asiakkaillemme.

Millaista työkaveria olemme hakemassa?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallisen alan korkeakoulututkintoa sekä aikaisempaa (1-3 vuoden) kokemusta palkkahallinnon tehtävistä. Toivomme sinulta löytyvän työlainsäädännön osaamista (mm. työaikalaki, vuosilomalaki) sekä kykyä soveltaa työehtosopimusta päivittäisessä työssä. Työsi jäljessä tulee näkyä vastuullisuus ja tarkkuus. Eduksi katsomme Mepco- järjestelmän käyttöosaamisen sekä yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen tuntemuksen. Arvostamme kehittämishalukkuutta, joustavuutta ja positiivista asennetta.

Tulisitko työkaveriksemme?

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana, joten lähetä hakemuksesi sivuillamme viimeistään 25.2.2022. Rekrytointiprosessi koostuu puhelinkeskustelusta, teams haastatteluista sekä soveltuvuusarvioinnista. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa palkkahallinnon päällikkö Jaana Löytynoja, p. 040 653 8385 18.2. klo 9-11 välisenä aikana.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.