Palkanlaskija

Lähtökohta työhömme on asenne tehdä kaikkemme haasteellisimpienkin tilanteiden ratkaisemiseksi. Mikäli jaat saman asenteen, ja haluat kehittyä haastavien tehtävien kautta työyhteisössä, jossa toisista välittäminen on perusarvo, saatat olla yksi meistä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää olemassa olevaa osaamistasi ja kehittyä edelleen. Pääset työskentelemään innostuneessa työyhteisössä, jossa mikään haaste ei ole liian suuri löytääksemme siihen ratkaisun. Esimiehen tuki, hyvä tiimihenki sekä viihtyisä työympäristö tulevat kaupan päälle. Meillä jokainen on merkityksellinen, ja osa yhteistä tarinaamme. Haluamme olla hyvä paikka työskennellä.

Työssäsi osallistut palkanlaskennan päivittäisiin rutiineihin. Tehtäviisi kuuluu muun muassa palkkojen laskenta ja maksatus sekä matkalaskujen tarkistus ja maksatus. Toimit tiiviissä yhteistyössä palkanlaskijoiden, HR:n ja talouden sekä mahdollisten muiden sidosryhmien kanssa.

Rakennamme kehittyvän toimialan tulevaisuutta yhdessä osaavien ja työhönsä intohimolla suhtautuvien kollegoiden kanssa. Työskentelymme perustana tukipalvelutiimeissä on palvella, auttaa ja tukea äärimmäisen arvokasta asiakastyötä tekeviä työkavereitamme ja mahdollistaa näin osaltamme laadukkaat ja vaikuttavat palvelut asiakkaillemme.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallisen alan korkeakoulututkintoa sekä aikaisempaa kokemusta palkkahallinnon tehtävistä. Toivomme sinulta löytyvän työlainsäädännön osaamista (mm. työaikalaki, vuosilomalaki) sekä työehtosopimusten omaksumisvalmiutta. Työsi jäljessä tulee näkyä vastuullisuus ja tarkkuus. Eduksi katsomme Mepco- ja Basware TEM -ohjelmien käyttöosaamisen.

Arvostamme kehittämishalukkuutta, joustavuutta ja kykyä sopeutua nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa torstaina 29.10. sekä perjantaina 30.10. klo 14-16 palkkahallinnon päällikkö Jaana Löytynoja, p. 040 653 8385.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 8.11.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, työ alkaa sopimuksen mukaan. Lue lisää ja hae paikkaa Humanan sivujen kautta.

Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa perheiden ja yksilöiden lastensuojelu-, asumis- ja avopalveluita. Rakennamme kehittyvän alan tulevaisuutta keskittyen laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Toimintamme perustan luovat pienet, asiakaslähtöisesti toimivat paikalliset toimintayksiköt. Arvomme ovat sitoutuminen, vastuullisuus ja kohtaaminen. Humanalla on Suomessa 2 700 työntekijää ja autamme päivittäin 4 200 asiakasta. Me kaikki työskentelemme yhteisen vision eteen: ”Jokaisella on oikeus hyvään elämään.”

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.