Kirjanpitäjä / reskontranhoitaja

Etsimme kirjanpitäjää / reskontranhoitajaa kesätyöhön!

Humana on johtava pohjoismainen sosiaali- ja hoiva-alan toimija, joka tarjoaa yksilöllisiä sosiaali- ja hoivapalveluita lähellä ihmistä ja perheen arkea. Meitä on Suomessa 2 700. Autamme ja tuemme päivittäin yli 4 200 ihmistä erilaisissa elämäntilanteissa. Visiomme mukaisesti uskomme siihen, että jokaisella on oikeus hyvään elämään – ja sen eteen myös työskentelemme. Humana pyrkii olemaan innostava työnantaja, sillä vain hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö voi tuottaa asiakkaita yksilöinä huomioivia, laadukkaita palveluita.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden hyödyntää olemassa olevaa osaamistasi ja kehittyä edelleen. Pääset työskentelemään innostuneessa työyhteisössä, jossa mikään haaste ei ole liian suuri löytääksemme siihen ratkaisun. Esimiehen tuki ja hyvä tiimihenki tulevat kaupan päälle.

Taloushallinto osana konsernin keskitettyjä palveluita auttaa ja tukee äärimmäisen arvokasta asiakastyötä tekeviä työkavereitamme ja mahdollistaa näin osaltamme laadukkaat ja vaikuttavat palvelut asiakkaillemme.

Tehtävässä hoidat yhtiöiden reskontraa ja kirjanpitoa sekä osallistut taloushallinnon päivittäisiin rutiineihin yhdessä muun tiimin kanssa. Työskentelysi tukena on koko taloustiimi ja työskentelet tiiviisti myös palkkahallinnon ja muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävä on määräaikainen ajalla 17.5. – 13.8.2021 tai erikseen sovittuna ajankohtana.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta tai voit vielä suorittaa alan opintojasi. Arvostamme aikaisempaa kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Työskentelyotteesi on reipas ja oma-aloitteinen, työsi jäljessä näkyy vastuullisuus ja tarkkuus.

Mikäli haluat kehittyä haastavien tehtävien kautta työyhteisössä, jossa toisista välittäminen on perusarvo, saatat olla yksi meistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Maaria Kankaanpää, p. 040 678 1156 ja kirjanpitopäällikkö Jenni Saine, p. 040 535 0606.

Hakuohjeet: Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 7.4.2021. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa, työ alkaa sopimuksen mukaan.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.