Töihin Almaan! Useita paikkoja!

Töihin Almaan!

Rekrytoimme jatkuvasti osaavia ja reippaita asiakaspalvelijoita erilaisiin tehtäviin, joten voit jättää hakemuksen vaikka avoimissa paikoissa ei juuri sitä hakemaasi tehtävää olisikaan. Almassa työtehtävät ovat monipuolisia ammattinimikkeeseen katsomatta!

Vastaanottohenkilökuntaa

Haemme heti tai keväällä alkavaan työsuhteeseen kahta reipasta ja asiakaspalveluhenkistä vastaanottovirkailijaa. Mahdollisuus työllistyä joko kesäajaksi tai toistaiseksi.

Alman vastaanotto on avoinna ma-pe 6.30-22.00, la 7.00-22.00 ja su 8.00-13.00, joten työajat mukailevat pääosin näitä aikoja kahdessa vuorossa. Työtehtäviin kuuluu vastaanoton monipuoliset tehtävät ja myyntipalvelu sekä kokoustilojen hoito ja muut asiakaspalvelutilanteet. Noudatamme matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta.

Hakemukset ja lisätiedot heidi.ylikoski@hotelalma.fi

Tarjoiluhenkilökuntaa kesäksi

Haemme  kesäksi kahta reipasta ja asiakaspalveluhenkistä tarjoilijaa. Mahdollisuus työllistyä kesän jälkeen myös toistaiseksi.

Työvuoroja kesän aikana tulee olemaan aamupalalla, lounaalla, illallisella sekä terassitarjoilua. Työtehtäviin kuuluu aamiais-, lounas ja ala carte tarjoilua sekä kokoustilojen hoitoa ja muita asiakaspalvelutehtäviä. Noudatamme matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan palveluita koskevaa työehtosopimusta.

Hakemukset ja lisätiedot heidi.ylikoski@hotelalma.fi

Jäätelökioskin kesätyöt

Alman Jäätelökioski aukeaa jälleen vappuna. Tarvitsemme kesäksi jäätelökioskille esihenkilön ja useita jäätelönmyyjiä.
Jäätelökioskin kesätöiden haku onnistuu Go Onin kautta ja alla linkit hakusivuille:

ESIHENKILÖ

JÄÄTELÖNMYYJÄ

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.