Benjitrampoliinikuljettajia

HOPSIS ETSII SEINÄJOELLE BENJITRAMPOLIINIKULJETTAJIA KAUDELLE 2019

Etsimme vastuullisen ja positiivisen asiakaspalveluasenteen omaavia reippaita ja toimeliaita henkilöitä benjitrampoliinikuljettajaksi. Benjitrampoliinissa voi kokea korkeimmat pomput ja harjoitella voltteja turvallisesti. Pomppijalle puetaan vyötärövaljaat ja kumiköydet säädetään suhteessa pomppijan painoon. Hyppykorkeutta säädetään sähkömoottorin avulla.

Edellytämme kaikilta hakijoilta:
• 16-vuoden ikää
• Vastuuntuntoa
• Kykyä ja halua palvella kaikkia asiakkaitamme iloisesti
• Kykyä työskennellä kiireessä ja paineen alla
• Yhteistyökykyä
• Ahkeruutta ja joustavuutta

Työtehtäviin kuuluu mm. benjitrampoliinin pystyttäminen, purkaaminen ja ajo, asiakkaiden turvallisuudesta vastaaminen laiteympäristössä sekä asiakaspalvelu. Työ on yksivuorotyötä, työaika klo 12.00-18.00. Tiiminä arvostamme hakijan positiivista ja nälkäistä asennetta oppia uutta sekä täsmällistä ja jämerää asennetta työn tekemiseen.

Työnhaku tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen info@hopsis.fi ja haku päättyy 30.4.2019. Haastatteluihin valituille ilmoitamme henkilökohtaisesti. Jätäthän hakemuksesi (ja CV:si) ajoissa, sillä käymme niitä läpi jo hakuaikana!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.