Rakennuspiirtäjä / arkkitehti

Honkatalojen tunnusmerkki on moderni hirsiarkkitehtuuri ja haluamme mahdollistaa myös kaikkein kunnianhimoisimman designin toteuttamisen puurakenteisena. Tulevaisuuden puurakentamisen edelläkävijöinä tarvitsemme myös henkilökuntaamme huippuosaajia ja motivoituneita tulevaisuuden tekijöitä. 

Haluatko työskennellä suomalaisen puurakentamisen huipulla, kansainvälisellä työkentällä ja olla mukana kehittämässä parempaa asumista?

Haemme nyt RAKENNUSPIIRTÄJÄÄ / ARKKITEHTIA

Rakennuspiirtäjän/arkkitehdin toimenkuvaan kuuluu hirsi- ja ekopuutalojen luonnos- ja lupakuvasuunnittelu. Toivomme Sinulla olevan rakennuspiirtäjän tai arkkitehdin tutkinto ja/tai alaan liittyvää työkokemusta. Räätälöimme Sinulle tarvittavan koulutuksen sekä mahdollisuuden olla mukana suunnittelemassa asiakkaidemme unelmia modernin arkkitehtuurin parissa.

Toimipaikkana voi olla pääkonttorimme tehtaalla Töysässä tai toimipisteemme Tampereella/Seinäjoella. Lisätietoja työtehtävistä voit tiedustella Jani Ekolalta, puh 040-5430 839.

Voit jättää hakemuksesi täyttämällä lomakkeen sivuillamme.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.