Rakennesuunnittelija

Honkatalojen tunnusmerkki on moderni hirsiarkkitehtuuri ja haluamme mahdollistaa myös kaikkein kunnianhimoisimman designin toteuttamisen puurakenteisena. Tulevaisuuden puurakentamisen edelläkävijöinä tarvitsemme myös henkilökuntaamme huippuosaajia ja motivoituneita tulevaisuuden tekijöitä. 

Haluatko työskennellä suomalaisen puurakentamisen huipulla, kansainvälisellä työkentällä ja olla mukana kehittämässä parempaa asumista?

Haemme nyt RAKENNESUUNNITTELIJAA

Rakennesuunnittelijan toimenkuvaan kuuluu yksilöllisten hirsi- ja ekopuutalojen rakennesuunnittelu. Edellytämme Sinulta rakennusinsinöörin koulutusta ja alaan liittyvän työkokemuksen katsomme eduksi. Tarjoamme työtehtävään tarvittavan koulutuksen sekä taatusti mielenkiintoisen ja haastavan työkentän alan huippua edustavien puurakennusten rakennesuunnittelussa.

Toimipaikkana voi olla pääkonttorimme tehtaalla Töysässä tai toimipisteemme Tampereella/Seinäjoella. Lisätietoja työtehtävistä voit tiedustella Jani Ekolalta, puh 040-5430 839.

Voit jättää hakemuksesi täyttämällä lomakkeen sivuillamme.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.