Useita paikkoja

Oletko sinä vahva puun puolestapuhuja, joka ymmärtää hirsitalojen ainutlaatuiset edut? Haluatko mukaan kansainväliseen yritykseen, joka voi rehellisesti kutsua itseään alan innovaattoriksi? Haemme jatkuvasti motivoituneita ja vastuuntuntoisia puualan ammattilaisia asiantuntevaan organisaatioomme. Tällä hetkellä haemme mm. hirsitaloasentajia.

Jos kiinnostuit, jätä avoin työhakemus https://hub.honka.com/fi/avoin-tyopaikkahakemus-suomi

Harjoittelun ja opinnäytetyön tiimoilta ota yhteyttä laatupäällikkö Juha-Matti Hanhikoskeen, p. 040 486 2548 tai suunnittelupäällikkö Jarmo Valkoseen p. 040 860 8447, spostit etunimi.sukunimi@honka.com

Honkarakenne Oyj valmistaa Honka®-tuotemerkillään laadukkaita, ekologisia ja terveellisiä omakoti- ja vapaa-ajan asuntoja sekä julkisia rakennuksia suomalaisesta massiivipuusta. Vuonna 1958 perustettu yritys on toimittanut lähes 85 000 rakennusta yli 50 maahan. Talopaketit valmistetaan yhtiön omalla tehtaalla Karstulassa, Suomessa. Seinäjoella Honka®-myyntipiste sijaitsee osoitteessa Kalevankatu 26. Vuonna 2016 Honkarakenne-konsernin liikevaihto oli 36,1 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli 49 %.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.