Tuote-esittelijä / myyntiedustaja

Haemme Seinäjoelle

Kolmea Tuote-esittelijä/ Myyntiedustaja, Puhdas ilma -tuotelinjaan

Olemme avanneet uuden Puhdasilma -tuotelinjan Seinäjoelle. Tuote-esittelijä / Myyntiedustajana teet asiakashankintaa ja autat asiakasta löytämään hänelle sopivat ratkaisut.

Asiakashankinta tapahtuu uuden konseptin kautta: työskentelet infoständeillä, joilla kerrot sisäilmasta. Asiakaskäyntien aikana kartoitat asiakkaiden sisäilman laadun, käyt yhdessä asiakkaan kanssa läpi sisäilmamittauksen tulokset ja konsultoit asiakasta löytämään ratkaisun parempaan ja terveellisempään sisäilmaan.

Tarjoamme sinulle:

monipuolisen ja kattavan koulutuksen
kannustavan palkan: pohjapalkka
hyvät etenemismahdollisuudet
perinteikkään Hedengren-konsernin edut

Oletko sinä positiivisen asenteen omaava, kilpailuhenkinen ja innokas oppimaan uutta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö. Voit olla kokenut myynnin ammattilainen tai sellaiseksi haluava. Tarvitset työssäsi ajokortin ja oman auton.

Hakuaika 28.2.2019 asti. Toimi nopeasti! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Voit myös lähettää hakemuksesi osoitteeseen: rekrytointi@hedengren.fi

On monta hyvää syytä liittyä Hedengren Direct joukkueeseen. Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden työssä oppimiseen ja kehittymiseen.

Hedengren on vuonna 1918 perustettu suomalainen perheyritys, joka harjoittaa teknisten tuotteiden maahantuontia, vientiä sekä suunnittelu- ja asennustoimintaa. Toimialamme kattavat turvallisuustekniikan, talotekniikan ja suoramyynnin. Konsernimme työllistää noin 260 henkeä ja toimimme Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Virossa. Menestyksemme perustuu oppimiseen, kykyyn vastata asiakkaiden tarpeisiin ja tuottaa positiivista asiakaskokemusta. Olemme alamme merkittävä tekijä, kiinnostava työpaikka sekä työyhteisönä toisiamme kannustava.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.