Raskaan kaluston mekaanikko

RASKAAN KALUSTON MEKAANIKKO

 

Härmän Liikenne Oy:n kuuden hengen huoltotiimimme kaipaa uutta työkaveria, jolla työkalut pysyvät kädessä vaativammissakin tilanteissa ja huumori kukkii.

Monipuoliset työt antavat sinulle tilaisuuden työskennellä erilaisten teknisten haasteiden parissa, osaamisestasi riippuen työtehtäväsi tulevat sisältämään kaluston monipuolisia mekaanisia ja/tai sähkötöitä erilaisissa huolto- ja korjaustehtävissä.

Odotamme sinulta

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta raskaan kaluston huollosta
  • Haluat tehdä työt paremmin kuin hyvin
  • Tuot mukanasi hyvää henkeä työyhteisöön.

Eduksi luemme

  • Huoltokokemuksen linja-autoista
  • D-luokan ajo-oikeuden

 

Lisätiedot ja hakemukset

Hakemukset pyydetään lähettämään 15.1.2019 mennessä, Korjaamopäällikkö Jussi Aittanen, jussi.aittanen@harmanliikenne.fi / 050 3333 344

Härmän Liikenne Oy on vuonna 1965 perustettu linja-autoyritys Etelä-Pohjanmaalla Kauhavan Alahärmässä. Yritys harjoittaa tilausliikennettä kotimaahan ja ulkomaille, kaukoliikennettä ja vuodesta 2013 alkaen paikallisliikennettä Seinäjoella aputoiminimellä Komia Liikenne. Vuonna 2018 yrityksellä oli liikenteessä 70 linja-autoa. Yrityksellä on kolme toimipistettä: Alahärmässä, Seinäjoella ja Ylistarossa ja yhtiö työllistää yli 75 henkilöä. Vuosittain yhtiö kuljettaa yli 1,5 miljoonaa matkustajaa ja bussit taittavat taivalta yli 2,5 miljoonaa kilometriä.

Lisätietoja Härmän Liikenteestä löytyy osoitteesta www.harmanliikenne.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.