Liikenne-esimies

Härmän Liikenteen toiminnan juuret ulottuvat 40-luvun lopulle, jolloin toiminta on alkanut aluksi kuorma-autoliikenteellä. Vähitellen toiminta on laajentunut taksiliikenteeseen sekä vuonna 1965 bussiliikenteeseen. Vuosien saatossa Härmän Liikenteen toiminta on laajentunut Seinäjoen alueelle. Seinäjoen kaupunkiliikenteen hoitamisen Härmän Liikenne on aloittanut vuonna 2013. Yrityksellä on nykyään Etelä-Pohjanmaalla vahva markkina-asema ja brändi.

Etsimme Härmän Liikenteelle liikenne-esimiestä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävään valitun henkilön toimenkuvaan kuuluu mm. henkilöstöjohtamista sekä talouden ja kannattavuuden arviointia. Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa.

Edellytämme hakijoiltamme
– D-luokan ajokorttia
– A-luokan asiakaspalveluasennetta
– Ammattipätevyyttä
– Hyvät sosiaaliset taidot
– Hyvä paineensietokyky

Arvostamme hakijoissamme lisäksi
– Joustavuutta
– Hyvää asennetta työn tekoon
– Oma-aloitteisuutta
– Yrittäjämäistä asennetta

Mikäli koet olevasi oikea henkilö tehtävään, täytä hakemus heti osoitteessa smilepalvelut.fi sillä haastattelemme jo hakuaikana sopivia henkilöitä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Rami Korpi, 050 443 1853

Ilon kautta töihin.

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

 

Katso kaikki sivuston avoimet työpaikat