Taloushallinnon konsultti

Taloushallinnon konsultti

Oletko kokenut kirjanpitäjä ja valmis viemään osaamisesi seuraavalla tasolle konsultin rooliin?

Palvellaksemme entistä paremmin sekä nykyisiä että uusia asiakkaitamme, laajennamme toimintaa Seinäjoelle alkuvuodesta 2020. Etsimme nyt uuteen tiimiimme kokeneita kirjanpitäjiä tehtävänimikkeellä taloushallinnon konsultti.

Greenstepissä taloushallinnon konsulttina työpäiväsi koostuvat vaihtelevista ja erilaisista tehtävistä asiakasyritystesi taloushallinnossa, kirjanpidossa, tilinpäätöksissä ja verotuksessa. Iso osa työstäsi on kommunikointia, neuvontaa ja raportointia asiakkaiden suuntaan. Tarjoamme tässä positiossa vapautta sekä vastuuta hyödyntäen juuri omia vahvuuksiasi sekä pääset kasvattamaan ja kehittämään ammattitaitoasi Suomen lisäksi myös kansainvälisissä toimeksiannoissa.

Mitä odotamme sinulta?

  • Sinulla on soveltuva koulutustausta (esim. tradenomi, KTM) ja mahdollisesti KLT-tutkinto.
  • Olet kerännyt kokemusta kirjanpitotyöstä vähintään 5 vuoden ajan
  • Kokemusta tilinpäätöksien tekemisestä itsenäisesti
  • Asiakastyö edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, mutta emme pane pahaksemme myöskään ruotsin tai muiden kielien osaamista

Henkilönä olet sosiaalinen ja pidät avoimesta työilmapiiristä. Haluat aktiivisesti kehittää sekä osaamistasi ja ammattitaitoasi. Omaksut helposti uusia taloushallinnon järjestelmiä ja sinulla on jo kokemusta sähköisistä järjestelmistä. Eduksi katsomme kokemuksen NetSuite – ja / tai Netvisor järjestelmistä.

Miksi Greenstep?

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme tulevalle taloushallinnon konsultille tehokkaat työvälineet, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat ja hyvät työsuhde-edut sekä tietysti lyömättömän tilaisuuden oppia ja jakaa osaamista Suomen osaavimpien ja innostavimpien taloushallinnon ammattilaisten sekä monipuolisten asiakkaiden kanssa.

Vuonna 2010 perustettu Greenstep on kasvanut orgaanisesti ilman yritysostoja lähes 300 palkanlaskennan, CFO-palveluiden ja HR:n ammattilaisen sekä järjestelmäosaajaan asiantuntijaorganisaatioksi. Teemme asiantuntija työtä yhteiseltä arvopohjalta, jonka ytimessä on tahto palvella asiakkaita laadukkaasti ja heidän tarpeisiinsa skaalautuen. Olemme vahvasti mukana teknologiakehityksessä kuten robotiikassa ja analytiikassa. Uusista asiakkaistamme merkittävä osa tulee suositusten kautta.

Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla hyvien kulkuyhteyksien varrella kuudella eri paikkakunnalla Suomessa sekä lisäksi Tallinnassa Virossa. Uusin toimistomme avataan Seinäjoelle alkuvuodesta 2020, joten tämä on loistava tilaisuus päästä Greenstepin Seinäjoen toimipisteen menestystarinaan mukaan heti alusta saakka.

Hae paikkaa tästä!

Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten hae mielummin ennemmin kuin myöhemmin! Laita hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 12.1.2019 mennessä. Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.