Business controller / manager

Business Controller / Manager, CFO services – Seinäjoki

Etsimme Seinäjoen tiimiimme CFO-osaajaa! Haluatko päästä soveltamaan ja haastamaan aiempaa osaamistasi mielenkiintoisten asiakasprojektiemme parissa? Hae nyt!

Palvellaksemme entistä paremmin sekä nykyisiä että uusia asiakkaitamme, laajennamme toimintaa Seinäjoelle alkuvuodesta 2020. Etsimme nyt uuteen tiimiimme Business Controlleria / Manageria. 

Business Controllerin / Managerin työnkuva on konsulttimaista työtä, joka pitää sisällään kasvuyritysten controllerina toimimista, erilaisia projektitöitä, asiakkaiden neuvontaa talous- ja rahoitusasioissa sekä mahdollisesti avustamista ulkoiseen laskentaan liittyvissä tehtävissä.

Lisäksi tehtäväkenttäsi voi koostua mm. muutostilanteisiin liittyvistä interim-projekteista, pienempien yhtiöiden osa-aikaisista rooleista tai projekteista, jotka liittyvät esimerkiksi taloudelliseen suunnitteluun ja raportointiin, konsernilaskentaan, yritysrahoitukseen tai prosessikehitykseen. Asiakassuhteiden luonti ja proaktiivinen upsell-mahdollisuuksien kartoittaminen kuuluvat luonnollisesti osaksi vastuitasi, sillä roolilla on vahva linkki Greenstepin omaan liiketoimintaan asiantuntijapalveluiden myynnin kautta.

Toimintamallimme on joustava, asiakkaiden tarpeista lähtevä ja roolissa pääset toteuttamaan monipuolisia taloushallinnon tehtäviä hyvin vähäisellä hallinnollisella työllä. Parasta työssä ovat mielenkiintoiset kasvua tavoittelevat asiakkaat sekä vaihtelevat ja monimuotoiset projektit. Tarjoamme tässä positiossa vapautta sekä vastuuta hyödyntäen juuri omia vahvuuksiasi sekä pääset kasvattamaan ja kehittämään ammattitaitoasi Suomen lisäksi myös kansainvälisissä toimeksiannoissa.

Mitä odotamme sinulta?

Tehtävässä menestyminen edellyttää laskentatoimen tai rahoituksen KTM tutkintoa. Sinulla on kyvykkyyttä ja näyttöjä menestyksekkäästä yhteistyöstä yrityksen johdon, hallituksen ja omistajien kanssa. Omaat rautaisen taloushallinnon osaamisen, hyvän ongelmanratkaisukyvyn sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Odotamme sinulta ymmärrystä talousjohdon roolista digitaalisessa toimintaympäristössä sekä erityisosaamista joko busines control, financial accounting tai rahoituksen osa-alueilla. Aiempi kokemus tilintarkastuksesta ja ja esimerkiksi KHT-tutkinto on eduksi tehtävään sopivaa henkilöä valitessa. Asiantuntijakollegoiden coachaaminen ja sparrailu on sinulle luontaista ja mieluisaa, osaat esimerkilläsi näyttää mallia myös muille.

Sinulla on lisäksi arvojemme mukainen halu asiakkaan ilahduttamiseen ja vahva tahto löytää lisäarvoa tuottavia ratkaisuja Greenstepin uusille ja nykyisille asiakkaille heidän liiketoimintansa edistämiseksi. Sinulla on jo verkosto, jota käytät tehokkaasti työssäsi ja ymmärrät konsulttitoiminnan ytimen. Näet kasvuyritykset talouden moottoreina ja haluat olla mukana viemässä yrityksiä kohti entistä parempaa menestystä.

Keskitymme Greenstepissä onnistumisiin ja arvostamme proaktiivista sekä kehittävää otetta työhön sekä itsensä johtamiseen. Et ota asioita itsestään selvyyksinä, vaan olet oma-aloitteinen ja haluat astua ulos omalta mukavuusalueeltasi haastaen tutut ja turvalliset toimintamallit.

Miksi Greenstep?

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme uudelle Business Controllerillemme / Managerillemme / Senior Managrillemme tehokkaat työvälineet, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut. Työn ja muun elämän yhteensovittamista helpottaa joustava työaika sekä osittainen etätyömahdollisuus. Lisäksi tarjoamme tietysti lyömättömän tilaisuuden oppia ja jakaa osaamista Suomen osaavimpien ja innostavimpien taloushallinnon ammattilaisten kanssa!

Vuonna 2010 perustettu Greenstep on kasvanut orgaanisesti ilman yritysostoja lähes 300 palkanlaskennan, CFO-palveluiden ja HR:n ammattilaisen sekä järjestelmäosaajaan asiantuntijaorganisaatioksi. Teemme asiantuntijatyötä yhteiseltä arvopohjalta, jonka ytimessä on tahto palvella asiakkaita laadukkaasti ja heidän tarpeisiinsa skaalautuen. Rakennamme tiimit asiakas edellä ja pääsetkin aidosti työskentelemään läheisesti erilaisten osaajiemme kanssa.

Toimistomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla hyvien kulkuyhteyksien varrella kuudella eri paikkakunnalla Suomessa sekä lisäksi Tallinnassa Virossa. Uusin toimistomme avataan Seinäjoelle alkuvuodesta 2020, joten tämä on loistava tilaisuus päästä Greenstepin Seinäjoen toimipisteen menestystarinaan mukaan heti alusta saakka.

Hae paikkaa tästä linkistä!

Kerro meille kuka olet ja millaista osaamista toisit mukanasi Greenstepiin! Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja joten hae mielummin ennemmin kuin myöhemin. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 12.1.2020 mennessä. Työhön valittavilta tarkistetaan luottotiedot.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.