Paikaton ohjelmistokehittäjä

Tee työtä siellä missä sydämesi asuu

Me Goforella olemme vahvasti sitä mieltä, että työt sujuvat parhaiten siellä missä viihtyy parhaiten. Siksi saat itse päättää, teetkö työsi toimistollamme, kotonasi vai mökillä Iivantiirassa. Pääasia että teet sen ajallaan ja hyvin. Me työnantajana lupaamme mahdollistaa valitsemasi työskentelytavat ja tarjota niille tuen ja puitteet.

Haluamme olla jakamassa hyvää työelämää kanssasi ja odotamme jo innolla tulevaisuutta, jossa meitä goforelaisia työskentelee Helsingistä Lappiin ja Savon sydänmailta rannikkoseuduille!

Mitä tarjoamme sinulle?

Työnantajana ja yhteisönä lupaamme huolehtia sinusta, sillä hyvinvoivat työntekijät ovat yrityksemme ydin. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Monimuotoista osaajajoukkoamme yhdistää pioneerihenkisyys sekä halu työskennellä yrityksessä, jonka olemassaololla on suurempi tarkoitus kuin pelkästään voiton tuottaminen – pyrkimys inhimillisempään, kestävämpään ja eettisempään digimaailmaan.

Meillä pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa. Tuemme osallistumista myös muihin osaamistasi kasvattaviin koulutuksiin ja tapahtumiin. Jotta työ ja vapaa-aika löytäisivät tarvitsemasi tasapainon, tarjoamme sinulle joustavat työskentelyolosuhteet ja työvälineet, jotka saat valita tarpeesi mukaan. Nämä ja monet muut edut odottavat sinua Goforella!

Mitä odotamme sinulta?

Tykkäät koodata joko frontendia tai backendia – tai miksei vaikkapa molempia! Työkalupakkiisi voivat kuulua esimerkiksi modernit Javascript-kehykset kuten React tai Node.js ja JVM-kielet kuten Java. REST.APIt ja mikropalvelut ovat sinulle tuttuja, etkä pelkää välillä sukeltaa tietokantoihin. Arvostamme myös devops-henkisyyttä ja kiinnostusta pilvialustoja kohtaan.

Työskentelet mielelläsi tiimissä ja asiakkaan tuoteomistajan kanssa. Asiakaslähtöisyys ja ei-teknisten ihmisten kanssa kommunikointi ovat myös olennainen osa toimenkuvaasi. Scrum on sinulle rutiineineen tuttu tapa työskennellä ja jaat mielelläsi osaamistasi sparraillen tiimisi kesken.

Huomaathan että tehtävään valitulle henkilölle voidaan tehdä henkilöturvallisuusselvitys.

Liity joukkoomme

Heräsikö sinulle lisäkysymyksiä? Laita meille rohkeasti sähköpostia osoitteeseen recruiting@gofore.com, niin palaamme sinulle pian asiaan. Lue lisää ja täytä hakemus sivuillamme!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.