Yksikönjohtaja

Psykiatrinen nuorisokoti Kotikulma Oy on Seinäjoella uusi lastensuojeluun keskittynyt yksikkö, joka tarjoaa lapselle turvalliset rajat, säännöllisen elämänrytmin ja huolenpitoa kauniilla, vanhan Törnävän sairaala-alueella. Kotikulmaan sijoitetaan sosiaalihuollollisen hoidon ja kasvatuksen tarpeessa olevia 12 vuotta täyttäneitä lapsia. Kotikulmalla on valmiudet vastata myös monikielisen kulttuurintuntemuksen ja neuropsykiatrian ammatillisiin tarpeisiin. Toiminta-ajatus, joka oikeasti näkyy myös käytännössä, on nuoren huomioon ottaminen yksilöllisyyttä kunnioittaen ja arvostaen. Näillä kulmilla kaikki hyvin – sinä saat loistaa!

Etsimme Psykiatrinen Nuorisokoti Kotikulma Oy:lle

YKSIKÖNJOHTAJAA vakituiseen työsuhteeseen.

Haemme kasvavan yrityksen yksikköön johtajaa, joka ottaa aktiivisen roolin tämän yksikön toiminnan- ja asiakkuuksien suunnittelussa. Toimit esimiehenä yksikön henkilöstölle ja vastaat asiakaslähtöisesti ja tehokkaasti yksikön toiminnasta, talouden suunnittelusta ja tuloksesta.

Edellytämme hakijalta
– sosionomi amk-tutkinto + kokemus lastensuojelusta 3 vuotta + johtamiskoulutus 20 op TAI sosionomi yamk + kokemus lastensuojelusta 3 vuotta
– ymmärrystä alaa koskevasta lainsäädännöstä
– tietoteknisiä valmiuksia

Arvostamme
– innostunutta, energistä ja aikaansaavaa asennetta
– valmiutta luoda uutta ja tarttua monipuolisesti eri tehtäviin
– kykyä nähdä haastavatkin tilanteet ratkaisukeskeisesti
– joustavuutta, kehitysmyönteisyyttä ja hurjasti huumorintajua.

Yksityisen yrittäjän palveluksessa sinulla on mahdollisuus oppia ja kehittyä hyödyntämällä esimerkiksi työnantajan tarjoamia koulutusmahdollisuuksia.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian syyskuun aikana. Esimiehenä työvuorosi painottuvat pitkälti päiväsaikaan, mutta odotamme valmiutta tehdä joskus myös muita vuoroja. Pyydämme valittua henkilöä esittämään lainmukaisen rikosrekisteriotteen ennen tehtävän vastaanottamista. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana, joten jätäthän aikailematta hakemuksesi mennessä osoitteessa www.go-on.fi. Hakuaika päättyy 9.9.2018.

Rekrytoinnista vastaa Go On Seinäjoki. Asiakkaan toiveesta kaikki yhteydenotot: Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786 / cici.maki-hakola@go-on.fi

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.