Tuotantotyöntekijöitä, kesätyö

Haemme Seinäjoella toimivalle metallialan asiakkaallemme

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ

kesäsesonkiin 2019. Työtehtäviin kuuluu mm. pakkaamista, varastotöitä tai erilaisten koneiden käyttöä työntekijän taitojen mukaan. Työ on 2-vuorotyötä.

Etsimme motivoituneita ja reippaita työntekijöitä, joilla on asenne kohdillaan. Emme edellytä aikaisempaa työkokemusta, mutta alan työkokemus tai opinnot katsotaan kuitenkin eduksi.

Työt alkavat sopimuksen mukaan kevään/kesän aikana. Kerrothan hakemuksessasi, miten olet käytettävissä. Hyvällä työntekijällä on mahdollisuus jatkaa kesän jälkeenkin esimerkiksi osa-aikaisesti opintojen ohessa.

Jätä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi 28.2.2019 mennessä. Anna asenteesi näkyä ja kerro miksi juuri sinut tulisi valita tehtävään! Haastattelut aloitamme jo hakuaikana, ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten toimi nopeasti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.