Asiakaskoordinaattori

Etsimme asiakkaallemme Jalasjärvelle ASIAKASKOORDINAATTORIA

Asiakaskoordinaattorina työnkuvaasi kuuluu mm. asiakaspalvelu, tilausten käsittely sekä muut vaihtelevat toimistotehtävät.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet asiakaspalveluhenkinen, avoin ja aurinkoinen persoona. Työssäsi olet organisointikykyinen sekä oma-aloitteinen, ja kykenet työskentelemään tiimissä. Tehtävässä menestyäksesi edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta (esim. tradenomi), ATK-osaamista sekä suomen, englannin ja ruotsin kielten taitoja. Katsomme aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä eduksesi.

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työsuhteen (n. 6kk) sekä monipuolisen ja mielenkiintoisen työnkuvan huippu porukassa. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, jätä hakemuksesi pikaisesti osoitteessa www.go-on.fi. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomioithan, että aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, 040 180 3786, cici.maki-hakola(at)go-on.fi.

Lue lisää ja hae

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.