Varastotyöntekijä

Toimintamme kasvaa ja haemme Seinäjoen yksikköön

Varastotyöntekijää

saapuvan tavaran vastaanottamiseen sekä asiakastilausten keräämiseen että lähettämiseen.Työssäsi vastaat varastosijoittelusta, inventoinneista ja saldojen oikeellisuudesta toiminnanohjausjärjestelmässämme. Aikaisempi kokemus korkeavarasto-, pienkeruu- tai ratakeräilystä elintarvikevarastossa katsotaan eduksi. Tehtävässä onnistuminen edellyttää tarkkuutta, valmiutta työskennellä ilta/yövuoroissa, hyviä tiimityötaitoja, tehokasta työotetta ja halua oppia. Työ vaatii myös hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä, innostavan ilmapiirin ja huipputyökaverit vahvasti kehittyvässä yrityksessä.

Tule onnistumaan kanssamme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiiminvetäjä Riku Kämppi 040 484 3497.

Haastattelemme sopivat hakijat nopeasti ja valinta tehdään heti oikean henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi ripeästi, aivan viimeinen hakupäivä on kuitenkin 31.10.2021.

Fresh Servant Oy on moderni uuden ajan yritys, jossa hyvinvointi ja arjen helpottaminen yhdistyvät ruokaan ja ruokaratkaisuihin. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki-salaatit ja SalaattiMestari -salaattibaari. Vuonna 2020 liikevaihtomme kasvoi noin 72 miljoonaan euroon ja kasvu oli noin 7%. Toimipisteemme sijaitsevat Pedersöressä, Seinäjoella ja Lapualla. Yrityksessämme työskentelee tänä päivänä noin 550 henkilöä. Lisätietoja yrityksestämme saat kotisivuiltamme www.fresh.fi.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.