Laitossiivooja

Oletko valmis tarttumaan hetkeen ja uusiin haasteisiin? Etsimme Seinäjoen toimipisteeseen

LAITOSSIIVOOJAA

Laitossiivoojana sinun tehtäviin kuuluu varasto- ja pakkaamotilojen siivous.

Työtehtävissä menestyminen edellyttää vastuullisuutta, yhteistyötaitoja ja ripeää työotetta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta laitossiivouksesta. Mikäli sinulla ei ole toivomaamme taustaa, mutta sinulla on halu oppia kyseiseen ammattiin, tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja tuen työtehtävässä onnistumiseen.

Työ on seisomatyötä ja edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä valmiutta työskennellä sekä aamu- että iltavuorossa.

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän ja loistavat työkaverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiiminvetäjä Riku Kämppi 040 4843497.

Tule onnistumaan kanssamme! Haastattelemme sopivat hakijat nopeasti ja valinta tehdään heti oikean henkilön löydyttyä. Lähetäthän siis hakemuksesi ripeästi, aivan viimeinen hakupäivä on kuitenkin 31.10.2021.

Fresh Servant Oy on moderni uuden ajan yritys, jossa hyvinvointi ja arjen helpottaminen yhdistyvät ruokaan ja ruokaratkaisuihin. Tunnetuimmat brändimme ovat Hetki-salaatit ja SalaattiMestari -salaattibaari. Vuonna 2020 liikevaihtomme kasvoi noin 72 miljoonaan euroon ja kasvu oli noin 7%. Toimipisteemme sijaitsevat Pedersöressä, Seinäjoella ja Lapualla. Yrityksessämme työskentelee tänä päivänä noin 550 henkilöä. Lisätietoja yrityksestämme saat kotisivuiltamme www.fresh.fi.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.