Varastovastaava

Foodwest on elintarvikealan kehitysyhtiö ja kasvun mahdollistaja. Annamme vauhtia elintarvikealan toimijoille, jotka haluavat kasvaa alan edelläkävijöiksi. Luomme uutta bisnestä raaka-aineesta tuotteeksi ja ideasta markkinoille.

Varastovastaava

Foodwestin uusi tehdas valmistuu pian Seinäjoelle. Haluaisitko sinä tulla töihin elintarvikealan kärkijoukkueeseen, jossa tehdään jatkuvasti pieniä ihmeitä? Uuden tehtaan valmistuttua tarvitsemme joukkoomme varastovastaavan. Oletko vastuunkantaja, jolla on rautainen kokemus logistiikasta? Hae meille töihin, jos sinulla on kokemusta varasto-ohjelmista, ajat trukkia ja jaksat tehdä fyysistä työtä itsenäisesti.

 

Tehtäviisi kuuluu:

  • Varastojärjestelmän hallinta
  • Raaka-aineiden vastaanotto ja valmistelu tuotantoa varten
  • Valmiiden tuotteiden lähettäminen
  • Varastojen hallinta

Tukenasi on osaava ja innostava työyhteisö, jonka työilmapiiri on iloinen ja välitön.

Laita tiivis hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 6.9. mennessä ja kerro meille miksi juuri sinä olisit paras valinta tiimiimme.

HAE TÄSTÄ LINKISTÄ!

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaisa Penttilä, 044-783 1420, 29.8. klo 9.00-11.00 ja 30.8. klo 9.00-11.00

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.