Tuotantopäällikkö

Tuotantopäällikkö

Foodwestillä haussa uusi Timantintekijä!

Haemme TUOTANTOPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen uudelle tehtaallemme Seinäjoelle. Valmistamme ja pakkaamme tuotannossamme monipuolisesti erityyppisiä elintarvikkeita asiakkaidemme tarpeisiin.

Olet järjestelmällinen vastuunkantaja ja sinulla on työkokemusta tuotannon johtotehtävistä. Sinulla on akateeminen tai AMK-tasoinen koulutus. Suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito on välttämätön ja muut kielet katsotaan eduksi.

Tuotantopäällikön tehtävässä vastaat itsenäisesti monipuolisista asiakastoimeksiannoistamme. Toimenkuvasi sisältää mm. seuraavia kokonaisuuksia:
•Tilaus-toimitusprosessin kokonaisvaltainen hoitaminen
•Raaka-aine- ja materiaalivirtojen hallinta
•Tuotannon suunnittelu ja resursointi
•Tuotantohenkilöstön esimiehenä toimiminen
•Omavalvonnan ja elintarviketurvallisuusjärjestelmän toteuttaminen

Tarjoamme sinulle iloisen ja välittömän työyhteisön, jonka työilmapiiri on huippuluokkaa. Tueksesi saat vahvan asiantuntijaorganisaation.

Lisätietoa työstä ja sen sisällöstä antaa kehitysjohtaja Kaisa Penttilä puh. 044 78 31 420 / 26.11 klo 9-11, 13-15 ja 2.12 klo 13-15. Tiiviit hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pyydämme lähettämään osoitteeseen kaisa.penttila@foodwest.fi otsikolla ”Tuotantopäällikkö” 4.12.2019 mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.