Prosessityöntekijä

Haemme prosessityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Foodwestin uudelle elintarviketehtaalle Seinäjoelle.

Työ on vuorotyötä, pääosin aamu- ja iltavuoroja (7-15, 15-23) sekä satunnaisia yö- ja lauantaivuoroja. Työ sisältää monipuolisesti erilaisia elintarvikkeiden valmistukseen ja pakkaamiseen liittyviä töitä, mm. raaka-aineiden punnitusta, prosessin valmistelua ja ohjausta, elintarvikkeiden pakkaamista ja annostelua pakkauksiinsa, omavalvonnan kirjauksia, näytteenottoa, linjan puhdistuksia ja pesuja. Teemme paljon erilaisia koeajoja tehtaalla, joissa saat olla mukana suunnittelemassa ja kehittämässä prosesseja. Prosessityöntekijän palkka on 11,72 €/h, tämän lisäksi lakisääteiset ilta-, yö- ja ylityölisät.

Koulutamme tehtävään, joten aikaisempi työkokemus alalta on suositeltavaa, mutta ei ole ehdoton vaatimus. Tärkeintä on halu toimia prosessityössä, tarttua innokkaasti uusiin työtehtäviin ja kehittyä monipuoliseksi osaajaksi elintarvikkeiden valmistus- ja pakkausprosesseissa.

Pyydämme lähettämään hakemukset 30.11.2021 mennessä. Jätä hakemus täällä.

Lisätietoa työstä ja sen sisällöstä antaa tuotantopäällikkö Nina Berg 040-413 5081.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.