Prosessityöntekijä

Tuotannon kasvaessa haemme prosessityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen Foodwestin elintarviketehtaalle Seinäjoelle.

Työ on vuorotyötä, pääosin aamu- ja iltavuoroja (7-15, 15-23) sekä satunnaisia yö- ja lauantaivuoroja. Työ sisältää monipuolisesti erilaisia elintarvikkeiden valmistukseen ja pakkaamiseen liittyviä töitä, mm. raaka-aineiden punnitusta, prosessin valmistelua ja ohjausta, elintarvikkeiden pakkaamista ja annostelua pakkauksiinsa, omavalvonnan kirjauksia, näytteenottoa, linjan puhdistuksia ja pesuja. Teemme paljon erilaisia koeajoja tehtaalla, joissa saat olla mukana suunnittelemassa ja kehittämässä prosesseja.

Koulutamme tehtävään, mutta aikaisempi työkokemus alalta on suositeltavaa. Tärkeintä on halu toimia prosessityössä, tarttua innokkaasti uusiin työtehtäviin ja kehittyä monipuoliseksi osaajaksi elintarvikkeiden valmistus- ja pakkausprosesseissa.

Pyydämme lähettämään hakemukset sivujemme kautta 19.4.2022 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa tuotantopäällikkö Nina Berg, puh. 040 4135081.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.