Myymäläpäällikkö

Etsimme myymäläpäällikköä kauppakeskus Ideapark Seinäjoen uuteen Flying Tiger Copenhagen -myymälään.

Työsuhde on vakituinen toistaiseksi voimassaoleva, 37,5h/vko, aloitus sopimuksen mukaan (kuitenkin viimeistään marraskuun aikana)

Olethan järjestelmällinen, visuaalista silmää omaava ja hulinaa ja vilskettä pelkäämätön tehopakkaus, jonka ajatus pysyy kasassa myös kiireessä. Myymäläpäällikkönä olet vastuussa myymälän päivittäisestä operatiivisesta toiminnasta, henkilökunnasta ja työn organisoinnista sekä hallinnollisista tehtävistä. Katsomme eduksesi englannin kielentaidon.

Langat pysyvät käsissäsi myös paineen alla ja kannustat tiimiäsi yhdessä parempiin tuloksiin. Olet tulosvastuussa myymälästä ja teet tiiviisti yhteistyötä aluepäällikön kanssa. Tukenasi työskentelee apulaismyymäläpäällikön lisäksi Tigerin kokenut tiimi!

Flying Tiger Copenhagen tarjoaa sinulle hauskan työn kehittyvässä ja energisessä työympäristössä. Eduksesi laskemme esimies kokemuksen kaupan alalta, asiakaspalvelusta sekä englannin kielen taidon.

Mikäli haluat hypätä uusiin haasteisiin ja kehittää itseäsi yrityksessämme, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Haethan paikkaa 26.9.2021 mennessä. Lue lisää ja täytä hakemus täällä!

Vierailu Flying Tiger Copenhagen -myymälään on kokemus. Olemme kehittyneet vuoden 1995 ylijäämäkaupasta menestyneeksi kansainväliseksi konseptiksi, joka sisältää omintakeisia, värikkäitä, käytännöllisiä ja hauskoja tuotteita – sekä tanskalaista designia – edullisin hinnoin. Jo yli 900 myymälää 30 eri maassa Euroopassa ja Aasiassa kertoo siitä, että Flying Tiger Copenhagen kasvaa nopeasti. Joka kuukausi 300 uutta tuotetta saapuu hyllyihimme, joista puolet on omien suunnittelijoidemme suunnittelemia. Kaikella tällä on perusta työpaikassa, jossa rento ilmapiiri yhdistettynä sitoutumiseen, henkilökohtaiseen vastuuseen, muutoksenhakuisuuteen ja mielikuvitukseen pitää asiat liikkeellä ja kehittymässä jatkuvasti. Lue lisää Flying Tiger Copenhagenista osoitteesta flyingtiger.com.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.