Myyjiä

Etsimme iloisia ja toimeliaita myyjiä Seinäjoen kauppakeskus Ideaparkin uuteen Flying Tiger Copenhagen -myymälään.

Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva, osa-aikainen (suurimmalta osin ilta ja viikonloppu vuoroja) (4 h/vko), aloitus marraskuun aikana.

Etsimme sinua, positiivista, joustavaa ja oma-aloitteista henkilöä, joka viihdyt nopeatempoisessa ympäristössä. Toimit tehokkaasti niin tiimin jäsenenä kuin itsenäisestikin.

Toimenkuvasi Flying Tiger Copenhagenin myyjänä on vilkas ja monipuolinen – tarjoat asiakkaillemme inspiroivan ja elämyksellisen ostokokemuksen pitämällä huolta myymälän visuaalisesta ilmeestä ja rakentamalla kutsuvia esillepanoja värikkäistä ja mielenkiintoisista tuotteistamme. Asiakaspalvelun ja kassatyöskentelyn lisäksi työnkuvaasi kuuluu muun muassa myös myymälän siisteyden ylläpitäminen sekä varastonhallintaan liittyviä tehtäviä kuten kuormien vastaanottaminen, tarkistaminen ja purkaminen.

Flying Tiger Copenhagen tarjoaa sinulle hauskan työn kehittyvässä ja energisessä työympäristössä. Eduksesi laskemme kokemuksen kaupan alalta, asiakaspalvelusta sekä englannin kielen taidon.

Mikäli kiinnostuit työstä myymälässämme, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Haethan paikkaa 26.9.2021 mennessä. Lue lisää ja täytä hakemus täällä!

Vierailu Flying Tiger Copenhagen -myymälään on kokemus. Olemme kehittyneet vuoden 1995 ylijäämäkaupasta menestyneeksi kansainväliseksi konseptiksi, joka sisältää omintakeisia, värikkäitä, käytännöllisiä ja hauskoja tuotteita – sekä tanskalaista designia – edullisin hinnoin. Jo yli 900 myymälää 30 eri maassa Euroopassa ja Aasiassa kertoo siitä, että Flying Tiger Copenhagen kasvaa nopeasti. Joka kuukausi 300 uutta tuotetta saapuu hyllyihimme, joista puolet on omien suunnittelijoidemme suunnittelemia. Kaikella tällä on perusta työpaikassa, jossa rento ilmapiiri yhdistettynä sitoutumiseen, henkilökohtaiseen vastuuseen, muutoksenhakuisuuteen ja mielikuvitukseen pitää asiat liikkeellä ja kehittymässä jatkuvasti. Lue lisää Flying Tiger Copenhagenista osoitteesta flyingtiger.com.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.