Apulaismyymäläpäällikkö

Etsimme apulaismyymäläpäällikköä kauppakeskus Ideapark Seinäjoen uuteen Flying Tiger Copenhagen -myymälään.

Työsuhde on vakituinen toistaiseksi voimassaoleva, 30h/vko, aloitus sopimuksen mukaan (kuitenkin viimeistään marraskuun aikana)

Olethan järjestelmällinen, visuaalista silmää omaava ja kovaa työtä pelkäämätön tehopakkaus, jonka ajatus pysyy kasassa myös kiireessä. Apulaismyymäläpäällikkönä saat reilusti enemmän vastuuta ja velvollisuuksia myymälän toiminnassa ja avustat myymäläpäällikköä  päivittäisessä arjessa. Autat ja tuet henkilökuntaa mahdollisissa ongelmatilanteissa ja jaat vastuun myymäläpäällikön kanssa sairastapausten paikkaamisissa. Toimit myymäläpäällikön sijaisena tämän poissaollessa ja olet myymäläpäällikön lailla tulosvastuussa myymälästä.​

Langat pysyvät käsissäsi myös paineen alla ja kannustat tiimiäsi yhdessä parempiin tuloksiin. Tukenasi  työskentelee myymäläpäällikön lisäksi Flying Tigerin osaava tiimi. Mikäli haluat hypätä uusiin haasteisiin ja kehittää itseäsi yrityksessämme, laitathan hakemusta tulemaan.

Flying Tiger Copenhagen tarjoaa sinulle hauskan työn kehittyvässä ja energisessä työympäristössä. Eduksesi laskemme kokemuksen kaupan alalta, asiakaspalvelusta sekä englannin kielen taidon.

Mikäli kiinnostuit tästä työstä myymälässämme, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta! Haethan paikkaa 26.9.2021 mennessä. Lue lisää ja täytä hakemus täällä!

Vierailu Flying Tiger Copenhagen -myymälään on kokemus. Olemme kehittyneet vuoden 1995 ylijäämäkaupasta menestyneeksi kansainväliseksi konseptiksi, joka sisältää omintakeisia, värikkäitä, käytännöllisiä ja hauskoja tuotteita – sekä tanskalaista designia – edullisin hinnoin. Jo yli 900 myymälää 30 eri maassa Euroopassa ja Aasiassa kertoo siitä, että Flying Tiger Copenhagen kasvaa nopeasti. Joka kuukausi 300 uutta tuotetta saapuu hyllyihimme, joista puolet on omien suunnittelijoidemme suunnittelemia. Kaikella tällä on perusta työpaikassa, jossa rento ilmapiiri yhdistettynä sitoutumiseen, henkilökohtaiseen vastuuseen, muutoksenhakuisuuteen ja mielikuvitukseen pitää asiat liikkeellä ja kehittymässä jatkuvasti. Lue lisää Flying Tiger Copenhagenista osoitteesta flyingtiger.com.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.