System Production Capacity Specialist

Etsimme

SYSTEM PRODUCTION CAPACITY SPECIALISTIA

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Seinäjoen tehtaallemme.

Valmistamme laajoja ohutlevytuotteiden valmistusjärjestelmiä, joissa teknisten ratkaisujen, ohjelmistojen ja AI:n avulla tehtävä tuottavuuden parantaminen on jatkuva prosessi. Haemme analyyttista ja uteliasta tiimipelaajaa tekemään tuotteistamme entistäkin parempia.

Tehtävässä todennat simuloimalla konejärjestelmiemme tuotantokapasiteettia asiakkaiden tuotteilla. Tulosten avulla pystyt todistamaan myyntivaiheessa asiakkaillemme järjestelmiemme tuottavuuden. Lisäksi kartoitat tulosten pohjalta pullonkauloja ja kehityskohteita tuotteidemme jatkuvaa parantamista varten. Simulointiin käytämme Visual Components VC 4.x Pro ohjelmistoa. Ohjelmointiosaaminen luetaan eduksi.

Tehtävässä menestyäksesi taustasi voi olla esimerkiksi jostain seuraavista:

-Tuotanto- ja tehdassimulointi
-Ohjelmistokehitys teollisuuden ohjelmistoratkaisuissa (Tuotannon ohjaus, AI, Optimointi, Tehdasjärjestelmät)
-Tuotannon kehitys ja optimointi

Tehtävä on järjestelmämyynnin tuessa, jossa pääset näköalapaikalle kehittämään maailman suurimpien ohutlevyalan yritysten tuotantoa. Tehtävässä olet vahvasti tekemisissä myynti- ja tuotekehitysosastojemme kanssa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän sekä tilaisuuden työskennellä kansainvälisessä vientiyrityksessä huipputeknologian parissa. Perehdytämme tehtävään ja tuotteisiimme ja tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen työyhteisö. Toimitilamme ja työvälineemme ovat ajantasalla ja panostamme monipuolisesti mm. työhyvinvointia tukeviin palveluihin.

Lisätietoja antaa myynnin tuen päällikkö Antti RIntaniemi, puh. 050 336 4572. Lähetä hakemuksesi viimeistään 21.11.2021 mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.