Sähkösuunnittelija

Etsimme

SÄHKÖSUUNNITTELIJAA

Seinäjoelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tuotekehitys- ja toimitusprojektien suunnittelutehtäviin sekä tuotteiden ylläpitotehtäviin. Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta sähkö-/ automaatiotekniikan alalta (esim. insinööri tai DI) sekä kokemusta CAD -suunnitteluohjelmistoista.

Arvostamme:

– Työkokemusta koneiden ja konejärjestelmien sähkösuunnittelusta
– Konedirektiivin ja koneturvallisuusstandardien tuntemusta sekä niiden soveltamista käytäntöön
– Vahvaa teknistä osaamista ja ongelmanratkaisukykyä
– Kokemusta sähköisten komponenttien valinnasta ja mitoituksesta
– Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
– Oma-aloitteista työskentelytapaa ja itseohjautuvuutta
– Sujuvaa suomen kielen ja hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän sekä tilaisuuden työskennellä kansainvälisessä vientiyrityksessä huipputeknologian parissa. Perehdytämme tehtävään ja tuotteisiimme ja tukenasi on osaava ja ammattitaitoinen työyhteisö. Toimitilamme ja työvälineemme ovat ajantasalla ja panostamme monipuolisesti mm. työhyvinvointia tukeviin palveluihin.

Lisätietoja antaa keskiviikkoisin klo 14-16 suunnittelupäällikkö Jukka Luopa, puh. 050 5955733. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti. Lähetä hakemuksesi viimeistään 14.11.2021 mennessä.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.