Sähköasentaja

Prima Power on yksi maailmanmarkkinoiden johtavia levyntyöstökoneisiin ja -järjestelmiin erikoistuneita yrityksiä. Yrityksen tuotevalikoima on alan laajimpia ja yritys palvelee asiakkaitaan erilaisissa sovelluksissa yli 80 maassa. Suomessa Prima Power tunnetaan nimellä Finn-Power Oy, jonka toimipiste sijaistee Seinäjoen uusissa toimitiloissa.

Etsimme nyt ammattitaitoisia sähköasentajia Finn-Powerin tuotannon tehtäviin Seinäjoelle.

Sähköasentajana Finn-Powerilla työskentelet korkeasti automatisoitujen työkoneiden ja materiaalinhallintalaitteiden sähköistystehtävissä.

Hakijoilta odotamme:

  • Sähkö-/automaatioalan tutkintoa
  • Aikaisempaa kokemusta sähköalalta (esim. sähkölaite- ja sähkökeskusasennustehtävistä)
  • Vuorotyövalmiutta
  • Halutessasi sinulla on mahdollisuus myös reissutyöhön ulkomaan kohteisiin (mainitsethan tästä hakemuksessasi)

Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii lisäksi tunnollisuutta ja tarkkuutta sekä piirustustenlukutaitoa. Pneumatiikan tuntemus on tehtävässä eduksi.

Mikäli haluat päästä työskentelemään hyvämaineiseen yritykseen huipputekniikan pariin ja mukavien työkavereiden keskelle, jätä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteessa rekry.biisoni.fi.

Haku päättyy 13.9.2021, mutta saatamme tehdä palkkauspäätöksiä jo haun aikana sillä tehtäviä on auki useammalle henkilölle. Töiden aloitusajankohta on sovittavissa.

Rekrytointia hoitaa Biisoni Pohjanmaa Oy. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi: Matleena Murto, p. 0503062477 tai Mervi Lammi, p. 0504630478

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.