Matkalaskujen käsittelijä

Finn-Power hakee MATKALASKUJEN KÄSITTELIJÄÄ Seinäjoelle pitkäaikaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä hoidat matka- ja kululaskujen tarkastuskäsittelyä (esim. km, hotellit, päivärahat), hyväksyntäkierroksen koordinoinnin ja maksatuksen. Basware TEM (Voyager) pääkäyttäjänä ylläpidät järjestelmässä henkilörekisteriä ja opastat henkilöstöä matkalaskujen täyttämisessä. Seuraat verohallinnon ja viranomaisten ohjeistuksia sekä tiedotat tarpeellisilta osin. Vastaat tositteiden alv-käytännöstä ja vähennysoikeudesta lainsäädännön mukaisesti. Suomen työntekijöiden lisäksi hoidat erikseen sovittujen ohjeiden mukaan myös yhtiön Tanskan ja Baltian maiden työntekijöiden matkalaskut. Odotamme– kokemusta matkalaskujen käsittelystä– verohallinnon matkalaskuihin liittyvän ohjeistuksen osaamista– suomen ja englannin kielitaitoa– hyvää toimisto-ohjelmistojen käyttäjätaitoja – soveltuva koulutus esim. merkonomi, datanomi, tradenomiTyöpiste on Seinäjoen tehtaalla ja toimit osana HR tiimiä. Saat tehtävääsi hyvän perehdytyksen. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut, liukuvan työajan, viihtyisät toimitilat ja mukavat työkaverit. Ota tästä paikka kansainvälisestä yrityksestä.FINN-POWER Oy on teollisuusyritys, jonka päätoimipiste on Seinäjoella, jossa henkilöstöä on noin 400. Lisätietoa sekä www.kojoka.fi sivustolta ja rekrytointia hoitavalta rekrytointikonsultilta gsm 0400721717 / Jouko Karjalainen (arkisin klo 7-17)

Hakemuksena pelkkä CV, josta selviää työtittelin alta työnsisältö, osoitteeseen jouko@kojoka.fi 20.2.2023 mennessä. Hakemuksia käsitellään ja hakijoita haastatellaan koko hakuajan. Haku loppuu, kun oikea henkilö on löytynyt.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.