Kesätyöntekijöitä

Haluaisitko työskennellä kesän ajan huippuosaavassa tiimissä, modernissa kansainvälisessä organisaatiossa? Olemme iso teknologia-alan yritys, jossa pääset kartuttamaan arvokasta työkokemusta ja oppimaan uutta. Meillä pääset suoraan tekniikan alan huipulle, sillä olemme oman alamme johtavia suunnannäyttäjiä ja levyntyöstökoneemme ovat alansa huippuja. Meillä voit kehittyä innovatiivisessa ja kannustavassa työympäristössä. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parasta. Jatkuvan innovoinnin tuloksena takaamme asiakkaillemme kilpailuedun, josta olemme ylpeitä.

Haemme kesätyöntekijöitä useisiin eri tehtäviin. Koulutustaustasta ja mielenkiinnosta riippuen, kesätöitä on tarjolla muun muassa kokoonpanotyöhön, logistiikkaan, taloushallintoon, suunnitteluun, asennusryhmään ja käyntiinajoon.Mitä kesäsi Prima Powerilla sisältäisi?Meiltä saisit mukavat ja osaavat työkaverit, jotka ovat tukena työssäsi ja joiden puoleen voit aina kääntyä.Loistavat henkilökuntaedut: Smartum-etuja, joita voit hyödyntää liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan, laaja työterveyshuolto, työterveyshoitajan ja fysioterapeutin tehdasvastaanotto, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, taukojumppaohjaajan, kahviautomaatin vapaaseen käyttöön.Modernin ja siistin työympäristön, jossa on mietitty valaistusta, akustiikkaa ja ergonomiaa huomioiden ympäristöystävällisyys, esimerkiksi energiaa säästetään käyttämällä tehokasta lämmön talteenottoa, matalaenergialaseja ja aurinkopaneeleja.Toimenkuvastasi riippuen mahdollisuuden joustavaan työntekoon ja liukuvaan työaikaan.Edullisen työpaikkaravintolan.Työyhteisön, jossa on mukava työskennellä. Meillä viihdytään ja siksi monella onkin pitkä työura Finn-Powerilla takana.Luotettavan ja vastuullisen työnantajan, jonka arvoihin kuuluu jatkuva innovointi huipputekniikkaan, jotta voimme tarjota asiakkaillemme parhaita mahdollisia toimintaratkaisuja, panostamalla samalla vihreisiin arvoihin.Mitä me sinulta odotamme? Meillä pärjää pitkälle reippaalla asenteella. Työtehtäviä meillä on monipuolisesti tarjolla, joten voit olla joko ammattioppilaitoksen tai korkeakouluopintojen opiskelija. Meillä pärjäät pelkällä suomen kielellä mutta joissakin työtehtävissä tarvitset jonkin verran englannin kielen taitoa.Kesätyöpaikkoihin voi hakea ilman aikaisempaa kokemusta. Tekniikan ja kaupallisen alan opiskelut katsotaan kuitenkin eduksi.Keitä me olemmeFINN-POWER Oy on levytyökoneisiin ja valmistusjärjestelmiin erikoistunut teollisuusyritys, joka sijaitsee Seinäjoella. Liikevaihtomme oli vuonna 2021 122,6 miljoonaa euroa. Finn-Power Oy:n toimipisteitä on myös Belgiassa, Hollannissa, Liettuassa, Virossa, Tanskassa ja Arabi-Emiraateissa. Työntekijöitä meillä on 400 joista osa työskentelee eripuolilla maapalloa.Olemme osa Prima Industrie –konsernia, jonka vuoden 2021 liikevaihto oli 407,6 miljoonaa euroa ja työntekijöitä yli 1600. Tuotantoyksikkömme ovat Suomessa, Italiassa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa, joista toimitamme koneita ja järjestelmiä kaikkialle maailmaan.Tuotteidemme ja palveluidemme tunnus on Prima Power, joka tunnetaan yhtenä maailmanmarkkinoiden johtavana levyntyöstökoneisiin ja -järjestelmiin erikoistuneena brändinä. Tuotevalikoimamme on alan laajimpia, kattaen laserleikkauksen, lävistyksen, kulmaleikkuun ja taivutuksen kaikilla automaatiotasoilla työstökoneista joustaviin valmistusjärjestelmiin, ja palvelee asiakkaitamme erilaisissa sovelluksissa yli 80 maassa.Täytä hakemus sivuillamme. Käymme hakemuksia läpi koko haun ajan ja valintoja tehdään sitä mukaan kun sopivia tekijöitä löytyy.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.