Asiakaskouluttaja / Customer trainer

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja haasteet on mielestäsi tehty voitettaviksi? Oletko kiinnostunut tekniikasta ja haluat nähdä maailmaa? Tarjoamme näköalapaikan huipputeknologian ja laajojen levytyöjärjestelmien parissa. Aikaisempi kokemus valmistusjärjestelmistä ei ole välttämätöntä.

ASIAKASKOULUTTAJANA sinulla on mahdollisuus kokea kaikki tämä ja vielä enemmänkin! Tässä tehtävässä roolisi asiakastyytyväisyyden varmistamisessa on merkittävä. Suomessa olevalla asuinpaikkakunnallasi ei ole merkitystä, sillä työ on pääosin matkustamista.

Edellytämme:

– Matkustusvalmiutta
– Englannin kielen taitoa
– Teknistä koulutusta
– Positiivista ja ulospäinsuuntautunutta asennetta

Tarjoamme:

– Mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän
– Hyvän työporukan
– Matkustamista 
– Asiakasrajapinnassa toimimista
– Koulutusta ja opastusta uusiin tehtäviin

Lisätietoja tehtävästä antaa On-Site Operations Manager Jussi Koivula, puh. 050 312 2849. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti. Lue lisää ja hae!

—————————————————————————-

Finn-Power Oy on levytyökoneisiin ja valmistusjärjestelmiin erikoistunut teollisuusyritys, jonka päätoimipiste on Seinäjoella. Finn-Power Oy on savuton työpaikka. Meitä finnpowerilaisia on n. 350. Olemme osa Milanon pörssissä noteerattua Prima Industrie -konsernia. Tuotteidemme ja palveluidemme tunnus on Prima Power.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.