Lähiesimies, tiiminvetäjä, kehittäjä

Fieteri Avopalvelut on vuoden 2019 lopussa perustettu yritys, joka keskittyy laadukkaiden lastensuojelun ja sosiaalihuollon avopalveluiden tuottamiseen.

Tehtävänämme on tukea lapsia, nuoria ja perheitä heidän elämässään. Toiminta-ajatuksemme kaikissa palveluissamme perustuu yhteisiin tavoitteisiin, avoimeen yhteistyöhön ja arvostavaan kohtaamiseen. Toimintaamme leimaa asiakaslähtöisyys ja laadukkuus. Olemme täysin suomalainen palveluntuottaja ja yrityksen avainhenkilöt ovat mukana toiminnan arjessa.

Haemme alkavaan toimintaan sekä Seinäjoelle, että Kokkolaan avautuviin perhetyön yksikköihimme esimiestä, jotka vastaavat toiminnasta ja yhdessä toimitusjohtajan kanssa kehittävät ja käynnistävät uuden yksiön toimintaa. Työ on esimiestyötä johtoryhmän tuella ja sen jäsenenä, sekä asiakastyötä, sekä sen kehittämistä ja organisointia. Palvelusisältöihin voit tarkemmin tutustua kotisivuitamme. Tule vaikuttamaan ja jättämään jälkesi uuden sukupolven lastensuojelun avopalveluyksikköön.

MITÄ TARVITSEMME
Haemme tiimin vetäjäksi kokenutta lastensuojelun avohuollon ammattilaista. Sinulla tulee olla vähintään sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 8L7/2015 mukainen korkeakoulututkinto, riittävä johtamistaito ja esimieskokemusta ja alan tuntemusta ja työkokemusta vähintään kaksi vuotta lasten- ja nuorten, sekä perheiden kanssa. Ennen työn vastaanottamista työntekijän tulee antaa selvitys lasten kanssa työskentelevien rikostaustasta lain 504/2002 mukaisesti.

Laita hakemukseen maininta, kumpaan toimipisteeseen haet.

Hakemukset liitteineen toimitetaan 23.2. sähköpostitse osoitteeseen
pekka.lehtiniemi@fieteri.fi

Linkki työvoimapalveluiden sivuille

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.