Työnjohtaja

Ferrum Steel Oy on Seinäjoella toimiva monipuolinen teräksenkäsittelijä ja alan edelläkävijä. Olemme erikoistuneet teräslevyjen ja pitkien terästen esikäsittelyyn. Strategiamme on olla alamme halutuin yhteistyökumppani.

Haemme osaavaa särmays- ja koneistamotoimintojen TYÖNJOHTAJAA.

Arvostamme uudelta työnjohtajaltamme rehtiä ja aktiivista otetta käytännön työhön. Voit olla uudenkarhea teknisen koulutuksen omaava innokas talentti tai kaiken nähnyt vanha parta.

Mielestämme sinun pitäisi osata ja hallita tuotannon tai konepajaympäristön ohjelmistojen ja tuotannonohjausjärjestelmien käyttämisen. Lisämausteina tarjoamme tilaisuuden vaikuttaa kehitysprojektiemme sisältöön ja niiden tuloksiin.

Arvostamme myös, että olet aktiivisen tehokas ja tuotannolliset tavoitteet herättävät sinussa myönteistä onnistumisen nälkää.

Viihdyt hyvin nopeatempoisessa tuotannossamme ja pieni pilke silmäkulmassa avittaa esimiestyössä. Esimiestyö ja esimiehenä oleminen saavat sinussa aikaan myönteistä energiaa. Sinussa yhdistyvät oma-aloitteisuus, jämäkkyys ja tavoitteellisuus sekä taito tehdä hyvää tulosta.

Toimi ripeästi, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tiedusteluihin vastaa Harri Jyrkiäinen Jenico Oy:stä 0400 592 508. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineenviimeistään 31.1.2020 mennessä.

Lue lisää ja hae

www.ferrumsteel.fi