Tekijöitä tuotannon tehtäviin

Ferrum Steel Oy on Seinäjoella toimiva terästen esikäsittelypalveluja tuottava yritys. Palvelumme sisältävät mm. laser-, plasma-, ja polttoleikkausta, särmäystä, koneistusta ja hitsausta. Käsittelemme teräslevyjä vuosittain noin 9 000 tonnia. Yrityksessämme työskentelee yli 100 metallialan ammattilaista.

Haemme muutamia reippaita ja ripeitä työntekijöitä tuotannon eri tehtäviin. Työsuhteet voivat olla toistaiseksi voimassa olevia tai määräaikaisia. Tehtävä voi sisältää jäysteenpoistoa, pakkausta, varastotehtäviä tai koneiden käyttöä hakijan taidoista riippuen.

Olemme valmiita kouluttamaan motivoituneita työntekijöitä eri koneiden käyttöön, vaikka aikaisempaa kokemusta ei olisikaan. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Eduksi katsotaan teknisen alan opiskelut tai alan työkokemus. Tärkeintä on kuitenkin oikea asenne ja halu tehdä töitä.

Töiden aloitus ja kesto voidaan sopia erikseen työntekijän tilanteen mukaan. Työsuhde voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset ja CV sähköpostilla 18.11.2018 mennessä osoitteeseen rekry@ferrumsteel.fi. Hakemuksen otsikoksi “Tuotantotyöntekijä”. Aloitamme haastattelut ja valintojen tekemisen jo hakuaikana, joten ole ajoissa asialla!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.