Tuotantopäällikkö

Ferrum Steel Oy on Seinäjoella toimiva vakavarainen, monipuolinen teräksenkäsittelijä ja alan edelläkävijä. Olemme erikoistuneet teräslevyjen ja pitkien terästen esikäsittelyyn. Strategiamme on olla alamme halutuin yhteistyökumppani. Liikevaihtomme tulee olemaan tänä vuonna noin 20milj.€ ja työllistämme noin 120 alan osaajaa. Nykyisen tuotantopäällikkömme siirtyessä yrittäjäksi, haemme ammattitaitoista

Tuotantopäällikköä  

Sinulla on usean vuoden käytännön työkokemus vaativista tuotannon johtotehtävistä sekä tehtävään soveltuva koulutus. Osaamisesi on kehittynyt alan ammattilaiseksi esimerkiksi konepajaympäristöissä tai tuotannollisessa teollisuudessa koneistusten, särmäysten tai levytöiden esimiehenä.

Tuotantopäällikkönä ja esimiehenä olet innostava ja tiedät miten motivoituneen henkilöstön avulla, saavutetaan parhaat tulokset. Yhteistyö asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa on myös sinulle luontaista. Työtäsi ohjaavat oma-aloitteellisuus, jämäkkyys, tavoitteellisuus ja tuloksellisuus.

Tehtäviisi sisältyvät myös erilaiset tuotannolliset kehitysasiat ja niiden toteuttaminen.

Viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomen kielen lisäksi ainakin englannin kielellä.

 

Lisätietoja:

Tiedusteluihin vastaa Harri Jyrkiäinen Jenico Oy:stä 0400 592 508.

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen 26.9.2021 mennessä Jenicon sivuilla.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.