Tuotantoinsinööri

Ferrum Steel Oy on Seinäjoella toimiva vakaavarainen, monipuolinen teräksenkäsittelijä ja alan edelläkävijä. Olemme erikoistuneet teräslevyjen ja pitkien terästen esikäsittelyyn. Strategiamme on olla alamme halutuin yhteistyökumppani.

Haemme tuotannolliseen esimiestehtävään TUOTANTOINSINÖÖRIÄ.

Sinulla on mielellään käytännön työkokemus konepajaympäristöstä tai tuotannollisesta teollisuudesta teräslevyjen, koneistusten tai hitsaamisen osaajana. Voit olla myös juuri valmistunut aktiivinen ja oppimishaluinen insinööri.

Tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi työnjohdolliset esimiestehtävät, töiden ja tuotannon suunnittelu sekä mahdollisesti tietojesi ja taitojesi mukaan kehitystehtävät. Työtehtävät voidaan myös osaksi räätälöidä osaamistasi vastaavaksi. Työssäsi käytät erilaisia CAD ja CAM -ohjelmistoja.

Esimiehenä olet innostava ja haluat kehittyä alan ammattilaisena. Työtäsi ohjaavat oma-aloitteellisuus, jämäkkyys, tavoitteellisuus ja tuloksellisuus.

Ihmisenä olet aktiivisen tehokas ja tuotannolliset tavoitteet herättävät sinussa myönteistä onnistumisen nälkää. Sinulla on valmiudet työskennellä nopeatempoisen tuotantomme vaatimusten mukaisesti.

Toimi ripeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Rekrytointia hoitaa Jenico Oy. Täytä hakemus palkkatoivomuksineen Jenicon sivuilla.

Tiedusteluihin vastaa Ferrum Steel Oys:stä tuotantopäällikkö Joni Rantanen 0400 488 783 tai Harri Jyrkiäinen Jenico Oy:stä 0400 592 508.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.