Ohjelmistokehittäjiä

Ohjelmistokehittäjiä ohjausjärjestelmien kehitykseen

Etsimme ohjelmistokehittäjiä (sovellus, käyttöliittymä) työskentelemään monipuolisten asiakasprojektien parissa. Tarjoamme vapauden soveltaa osaamistasi ja luoda uusia älykkäitä ratkaisuja työkoneiden automaatioon.

Dynaaminen ja eteenpäin katsova tiimimme työskentelee päivittäin yhteistyössä kansainvälisten asiakkaittemme kanssa tavoitteena luoda uusia suuntia koneiden ja laitteiden kehitykselle. Luotamme työntekijöittemme kykyyn toimia omatoimisesti, mutta tukenasi on yli 500 henkilötyövuotta rautaista ammattitaitoa, jonka avulla pääset oppimaan myös uusia asioita.

Tarkka toimenkuvasi tullaan määrittelemään kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Odotamme sinulta omatoimisuutta, kykyä ajatella asioita asiakaslähtöisesti ja halukkuutta olla rakentamassa maailman parhaita ohjausjärjestelmiä yhdessä asiakkaittemme kanssa.

Seuraavat perustaidot ovat tarpeellisia tehtävässä suoriutumiseen:– Ohjelmointi (C, C++)– Ohjelmistotuotannon perusteet– Kielitaito englanti, suomi

Tehtävän mukaan seuraavista taidoista on hyötyä:– Ajoneuvoväylät (CANopen, J1939)– Sulautetut järjestelmät– Linux käyttöjärjestelmä– Toiminnallinen turvallisuus– Ohjelmistotestaus– Käyttöliittymäteknologiat– Ohjelmointi (Python, C#, Rust)– Mallipohjainen suunnittelu– Matlab/ Simulink– Projektijohtaminen– EsimiestaidotLisätietoa tehtävistä:Jouni Kytövaara, Myynti- ja asiakkuusjohtajajouni.kytovaara@exertus.fiHakemus ja CV pyydetään toimittamaan 2.4.2023 mennessä:Marja-Leena Ylinen, Henkilöstöjohtajamarja-leena.ylinen@exertus.fi

Lue lisää!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.