Markkinointikoordinaattori

Etsimme markkinointikoordinaattoria työskentelemään kasvavan ja vauhdilla kansainvälistyvän yhtiömme myynnin ja markkinoinnin parissa. Etsimme aktiivista tekijää, joka pystyy ottamaan hoitaakseen erilaisten tapahtumien järjestelyt sekä markkinointisisällön tuottamisen sisäisen ja ulkoisen markkinoinnin tarpeisiin.

Arvostamme omatoimisuutta, kykyä ajatella asioita asiakaslähtöisesti ja halukkuutta olla kehittämässä yhtiömme markkinointia monipuolisesti tukemaan yrityksen tavoitteita. Laadukkaan sisällöntuotannon tueksi markkinointikoordinaattorilta toivotaan kiinnostusta ja halua omaksua teknisiä asioita työkoneiden ohjausjärjestelmiin liittyen.

Dynaaminen ja eteenpäin katsova tiimimme työskentelee päivittäin yhteistyössä kansainvälisten asiakkaittemme kanssa tavoitteena luoda uusia suuntia koneiden ja laitteiden kehitykselle. Luotamme työntekijöittemme kykyyn toimia omatoimisesti, mutta tukenasi on yli 500 henkilötyövuotta rautaista ammattitaitoa, jonka avulla pääset oppimaan myös uusia asioita.

Tarkka toimenkuvasi tullaan määrittelemään kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Seuraavat perustaidot ovat tarpeellisia tehtävässä suoriutumiseen:– Positiivisuus ja kommunikointitaidot– O365 peruskäyttö– Markkinointiosaaminen– Sisällöntuottaminen– Sosiaalisen median hallinta– Kielitaito englanti, suomi

Seuraavat taidot katsotaan eduksi:– Graafinen suunnittelu– Messu-/tapahtumajärjestelyt– Rekrytointi ja työnantajamarkkinointi– Ohjelmistotuotanto– Työkoneteknologian perustaidot – Kielitaito ruotsi, saksaLisätietoa tehtävistä:Jouni Kytövaara, Myynti- ja asiakkuusjohtajajouni.kytovaara@exertus.fiHakemus ja CV pyydetään toimittamaan 10.4.2023 mennessä:Marja-Leena Ylinen, Henkilöstöjohtajamarja-leena.ylinen@exertus.fi

Lue lisää!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.