Mallipohjaisen suunnittelun asiantuntija

Mallipohjaisen suunnittelun asiantuntija ohjausjärjestelmien kehitykseen

Etsimme mallipohjaisen suunnittelun asiantuntijaa työskentelemään monipuolisten asiakasprojektien ja uusimpien teknologioiden parissa toimivan tuotekehityksemme kanssa. Tarjoamme vapauden soveltaa osaamistasi ja luoda uusia älykkäitä ratkaisuja työkoneiden automaatioon.

Dynaaminen ja eteenpäin katsova tiimimme työskentelee päivittäin yhteistyössä kansainvälisten asiakkaittemme kanssa tavoitteena luoda uusia suuntia koneiden ja laitteiden kehitykselle. Luotamme työntekijöittemme kykyyn toimia omatoimisesti, mutta tukenasi on yli 500 henkilötyövuotta rautaista ammattitaitoa, jonka avulla pääset oppimaan myös uusia asioita.

Tarkka toimenkuvasi tullaan määrittelemään kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Odotamme sinulta omatoimisuutta, kykyä ajatella asioita asiakaslähtöisesti ja halukkuutta olla rakentamassa maailman parhaita ohjausjärjestelmiä yhdessä asiakkaittemme kanssa.

Seuraavat perustaidot ovat tarpeellisia tehtävässä suoriutumiseen:– Ohjelmointi (C, C++)– Ohjelmistotuotannon perusteet– Mallipohjainen suunnittelu– Matlab/ Simulink– Kielitaito englanti, suomiLisäksi katsomme eduksi osaamisen mm. seuraavilta osa-alueilta:– Ajoneuvoväylät (CANopen, J1939)– Sulautetut järjestelmät– Linux– Toiminnallinen turvallisuus– Ohjelmistotestaus– Ohjelmointi (Python, C#, Rust)– Projektijohtaminen– EsimiestaidotLisätietoa tehtävistä:Arttu Pulli, Teknologiajohtajaarttu.pulli@exertus.fiHakemus ja CV pyydetään toimittamaan 2.4.2023 mennessä:Marja-Leena Ylinen, Henkilöstöjohtajamarja-leena.ylinen@exertus.fi

Lue lisää!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.