DevOps-asiantuntija

DevOps-asiantuntija ohjausjärjestelmien pilvipalveluiden kehitykseen

Etsimme DevOps-asiantuntijaa vastaamaan pilvipalveluarkkitehtuurimme kehittämisestä osana uusimpien teknologioiden parissa toimivaa tuotekehitystämme. Tarjoamme vapauden soveltaa osaamistasi ja luoda uusia älykkäitä ratkaisuja työkoneiden automaatioon.

Dynaaminen ja eteenpäin katsova tiimimme työskentelee päivittäin yhteistyössä kansainvälisten asiakkaittemme kanssa tavoitteena luoda uusia suuntia koneiden ja laitteiden kehitykselle. Luotamme työntekijöittemme kykyyn toimia omatoimisesti, mutta tukenasi on yli 500 henkilötyövuotta rautaista ammattitaitoa, jonka avulla pääset oppimaan myös uusia asioita.

Odotamme sinulta omatoimisuutta, kykyä johtaa ja ajatella asioita asiakaslähtöisesti ja halukkuutta olla rakentamassa tulevaisuuden pilvipalveluratkaisua globaalin laitekannan hallinnoimiseksi.

Seuraavat perustaidot ovat tarpeellisia tehtävässä suoriutumiseen:– Kokemusta Linux-palvelinympäristöistä– Konttiteknologiat– Pilviympäristöt (AWS tai Azure)– Ohjelmointi (esim. Python, Rust tai C#)– Kielitaito englanti, suomi

Lisäksi katsomme eduksi osaamisen mm. seuraavilta osa-alueilta:– Ohjelmistotestaus– Tietokannat– Kokemus IP-verkoista– Kubernetes, Nomad, tai muu vastaava– Projektijohtaminen– EsimiestaidotLisätietoa tehtävistä:Arttu Pulli, Teknologiajohtajaarttu.pulli@exertus.fiHakemus ja CV pyydetään toimittamaan 2.4.2023 mennessä:Marja-Leena Ylinen, Henkilöstöjohtajamarja-leena.ylinen@exertus.fi

Lue lisää!

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.