Klinikkaeläinhoitaja/sairaanhoitaja

Seinäjoen eläinklinikan laajentaminen 24/7 toimivaksi eläinsairaalaksi mahdollistaa seura- ja lemmikkieläinten hoidon merkittävän parantamisen Länsi-Suomessa. Nykyinen, kattava ja monipuolisia palveluita tarjoava päiväsairaala tullaan myös modernisoimaan ja sen tarjontaa monipuolistamaan mm. tietokonetomografialaitteen muodossa.

Etsimme nyt uusia työntekijöitä liittymään Seinäjoen eläinklinikan tiimiin ja kehittämään modernia ja monipuolista eläinsairaalaa kanssamme. Ympärivuorokautinen toiminta työllistää päivystysyksikön osalta vakituisesti kuusi eläinlääkäriä, kaksitoista klinikkaeläintenhoitajaa sekä asiakaspalveluhenkilökuntaa, nykyisen henkilökunnan lisäksi.

Haemme nyt tehohoidosta ja akuuttilääketieteestä kiinnostunutta klinikkaeläinhoitajaa tai kokenutta sairaanhoitajaa kokoaikaiseen, vakituiseen työsuhteeseen Seinäjoen uuteen eläinsairaalaan. Odotamme sinulta klinikkaeläinhoitajan tai sairaanhoitajan koulutusta, olet kiinnostunut eläinalan kehityksestä ja sinulla on halua kehittyä omassa työssäsi eläinalan ammattilaisena.

Lisätietoja: klinikan johtaja Okko Sukura, okko.sukura@evidensia.fi.

Lue lisää ja hae 14.2. mennessä

 

Seinäjoki saa 24/7-eläinsairaalan

Evidensia avaa kahdeksannen 24/7-eläinsairaalansa Seinäjoella ensi kesään 2021 mennessä. Tämä tarkoittaa, että Seinäjoki saa modernin eläinsairaalan, joka palvelee alueen lemmikkejä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Lue lisää 

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.