Hankekoordinaattori

Etelä-Pohjanmaan Sydänpiirissä on haettavana hankekoordinaattorin määräaikainen tehtävä.

Iskua Etelä-Pohjanmaalle – elvytystaitoja ja sydäniskureita kyliin -hankkeen hankekoordinaattori vastaa hankkeen hallinnoinnista, toimintojen suunnittelusta, kehittämisestä, toteutuksesta ja raportoinnista sekä hankkeen verkostoyhteistyöstä ja hanketiimin vetämisestä. Hankkeen päätavoitteena on alueellisen eriarvoisuuden vähentyminen Etelä-Pohjanmaalla. Maaseudun asukkaiden ja toimijoiden sydänterveys ja turvallisuus vahvistuu elvytys- ja sydäniskurin käytön osaamisen ja sydäniskurimäärän kasvun myötä. Hanke on alkanut 1.2.2020 ja kestää 31.12.2021 asti. Hankekoordinaattorin työparina toimii hankekehittäjä 50% työajalla. Hanke on yhteishanke Punaisen Ristin Länsi-Suomen piirin kanssa ja hankkeen rahoittaa ELY-keskus/Maaseuturahasto.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, terveyden ja turvallisuuden edistämisen ja verkostotyön osaamista sekä kokemusta hanketoiminnasta. Eduksi katsotaan järjestö- ja vapaaehtoistoiminnan kokemus sekä olemassa olevat verkostot turvallisuuden edistämiseen ja maaseudun toimijoihin.

Odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, vastuunottoa ja oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työpiste sijaitsee Etelä-Pohjanmaan Sydänpiirin toimistolla Seinäjoen keskustassa, mutta työhön kuuluu myös matkustamista sekä ilta- ja viikonlopputyötä. Työ edellyttää ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV lähetetään sähköpostitse toimisto.e-p@sydan.fi 11.1.2021 klo 12 mennessä. Haastattelut pidetään 14.1.2021 klo 14.30 alkaen, joihin valituille ilmoitetaan erikseen hakuajan päättymisen jälkeen.

Tiedustelut ja lisätiedot 4-5.1. ja 7-8.1. klo 8-16 p. 0405875799 Etelä-Pohjanmaan Sydänpiirin toiminnanjohtajalta Heidi Karjanlahdelta

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.