Vuoropäällikkö

Huippu henkilöstöedut sekä monipuolinen ja vastuullinen työ VUOROPÄÄLLIKKÖNÄ Original Sokos Hotel Lakeuden ravintoloissa Seinäjoella!

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, loistavan työporukan sekä mahdollisuuden edetä urallasi isossa toimipaikkaverkostossamme. Eepeeläisenä pääset nauttimaan myös kattavista S-ryhmän ja Eepeen henkilöstöeduista. Lue lisää: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Odotamme sinulta intohimoa ja sitoutumista toteuttaa yhteisiä arvojamme yhdessä muun esimiestiimin kanssa. Sinulla on asenne kohdallaan ja halu kehittää ja kehittyä. Arvostamme moniosaamista ja aikaisempaa ravintola-alan esimieskokemusta ravintolatoiminnoista.

Haluat johtaa tiimiäsi tavoitteellisesti huippusuorituksiin ja vastata vuorossasi positiivisen ja ensiluokkaisen asiakaskokemuksen tuottamisesta. Hymysi ei hyydy tiukoissakaan paikoissa ja olet ratkaisukeskeinen, valmis hyppäämään yllättäviinkin tilanteisiin.

Original Sokos Hotel Lakeuden ravintoloissa, Lakeus Matadorissa sekä urheilupub Wilsonissa pääset luomaan ravintolaelämyksiä niin hotellivieraille kuin kaupunkilaisillekin.

Tarjoamme majoitus- ja ravintolapalveluiden lisäksi viihtyisät puitteet myös kokousten ja erilaisten juhlien sekä tapahtumien järjestämiseen. Tähän kokonaisuuteen haemme vakituiseen työsuhteeseen salin vuoropäällikköä.

Tutustu lisää ravintoloihimme Lakeus Matadoriin Lakeus Matador Seinäjoki | Raflaamo.fi

ja Wilsoniin Wilson Pub Seinäjoki | Raflaamo.fi

Annan mielelläni lisätietoja; Suvi Heikkilä, ravintolapäällikkö p. 010 76 48041 tai sp. suvi.heikkila@sok.fi.

Hae sivuillamme viimeistään 26.6.2022 – saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.