Vuoropäällikkö

Etsimme VUOROPÄÄLLIKKÖÄ Ravintolamaailma Prisma Seinäjoelle

Ravintolamaailma on iloisen palvelun ja rennon ilmapiirin työpaikka. Haemme vuoropäällikköä vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen!

Haluatko vuoropäälliköksi Prisman ravintolamaailmaan, missä päivää värittävät iloiset asiakas kohtaamiset rentojen työkavereiden kanssa. Ravintolamaailma on iso kokonaisuus, joka sisältää neljä eri konseptia, Buffa, Hesburger, Presso ja Spice-ice. Työssäsi johdat tätä kokonaisuutta yhdessä muun esimiestiimin kanssa, kannustaen henkilökuntaa onnistumaan laatu ja palvelutavoitteissa. Toivomme että olet innostunut esimiestyöstä, uusien asioiden oppimisesta sekä haluat kehittää omaa ja henkilökunnan osaamista. Odotamme että sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, positiivista asennetta sekä paineensietokykyä. Arvostamme aikaisempaa ravintola-alan esimieskokemusta keittiö- ja/tai ravintolatoiminnoista.

Me tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan, loistavan työporukan sekä mahdollisuuden edetä urallasi. Täällä ravintolamaailmassa pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisiin konsepteihin ja saat arvokasta esimieskokemusta isossa yksikössämme.

Työ on kokoaikainen, alkaen 2022 maaliskuun aikana.

Hae 6.3.2022 mennessä – saatamme tehdä valintoja jo hakuaikana!

Lisätietoja voit kysyä Vesalta:

Vesa Yli-Mäenpää, ravintolapäällikkö, sp: vesa.yli-maenpaa@sok.fi puh: 010 76 47141

Lisäksi tarjoamme S-ryhmän ja Eepeen kattavat henkilöstöetuudet. Henkilökunnan ostoedut ovat käytössä koko kotitaloudellasi, tietyin edellytyksin. Katso henkilökuntaeduistamme täältä: https://s-ryhma.fi/tyopaikat/miksi-s-ryhmaan

Meillä Eepeessä väkemme arvostaa mm. työsuhteen varmuutta, ystävällistä työilmapiiriä, koulutusmyönteisyyttä, monipuolisia työtehtäviä sekä joustavia työolosuhteita.

Toivomme saavamme sinut tiimiimme mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Jaa artikkeli sosiaalisessa mediassa

/wp-content/uploads/2018/01/into-logo.jpg

Into Seinäjoki Oy on Seinäjoen kaupungin kehitysyhtiö. Asiakkaitamme ovat aloittavat, kehittyvät ja alueelle sijoittuvat yritykset. Autamme asiakkaitamme menestymään sekä kehittämään Seinäjokea entistä paremmaksi liiketoimintaympäristöksi.

www.intoseinajoki.fi

Tietosuojaseloste

Wordpress-sivustot toteuttaa Myynninmaailma Oy. Tampere, Oulu ja Seinäjoki.